14-02-2011, 01:06 AM
Montruc 2001
Uit het boekske TN krabbels van december:
Wat "stoffig" in de neus, hout, alcohol, kruidig,kaneel. Cassis, kersen, bosbes, tijm en kalfsleer. Nog jonge kleur, mooie glans en fijn aflopende tranengordel. In de mond zeer evenwichtig qua zuren, rode aalbessen, versmolten tannines, pruimen , kers en cassis, zoethout. Heel mooie, evenwichtige structuur. Warmte in de lange afdronk. Nu op z'n top. Na tweetal uren aardse en tertiaire geuren. Complex, verouderde en zeer mooie barbera die meerdere jaren nodig heeft. Toppertje van bij DIVO.
Uit het boekske TN krabbels van december:
Wat "stoffig" in de neus, hout, alcohol, kruidig,kaneel. Cassis, kersen, bosbes, tijm en kalfsleer. Nog jonge kleur, mooie glans en fijn aflopende tranengordel. In de mond zeer evenwichtig qua zuren, rode aalbessen, versmolten tannines, pruimen , kers en cassis, zoethout. Heel mooie, evenwichtige structuur. Warmte in de lange afdronk. Nu op z'n top. Na tweetal uren aardse en tertiaire geuren. Complex, verouderde en zeer mooie barbera die meerdere jaren nodig heeft. Toppertje van bij DIVO.