wijnliefhebbers
Konijn in mosterdsaus met witloof - Afdrukversie

+- wijnliefhebbers (http://www.vinejo.freebb.be)
+-- Forum: Interessante Topic (/forum-41.html)
+--- Forum: Wijn- gerecht (/forum-72.html)
+--- Discussie: Konijn in mosterdsaus met witloof (/thread-3618.html)


Konijn in mosterdsaus met witloof - carl - 13-09-2014 07:37 PM

Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - shiraz - 13-09-2014 08:05 PM

(13-09-2014 07:37 PM)carl schreef:  Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.

je kan altijd eens proberen met ne schonen pinot noir of nen tempranillo


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - carl - 13-09-2014 09:37 PM

(13-09-2014 08:05 PM)shiraz schreef:  
(13-09-2014 07:37 PM)carl schreef:  Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.

je kan altijd eens proberen met ne schonen pinot noir of nen tempranillo
Is misschien wel een idee maar eigenlijk dacht ik eerder aan een witte wijn ...


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Olivier - 13-09-2014 09:45 PM

(13-09-2014 07:37 PM)carl schreef:  Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.

is het het recept van Jeroen Meus? Ik heb eens naar het videootje gekeken. Hij gebruikt room voor zijn mosterdsaus. Dus ik zou gaan voor een stevige rijke witte. Ik dacht aan een Meursault, maar hij gebruikt dan nootmuskaat voor de witlof, en die witlof heeft ook iets bitters. Dus niet gemakkelijk... Misschien kan je voor het kruidige gaan, en een (halfdroge) gewürztraminer proberen? Ofwel ga je mee met het bittertje van de witlof en dan denk ik spontaan aan de fiano di avellino die ik onlangs gedronken heb.

Moeilijk... Benieuwd wat het zal worden!


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Innesto - 13-09-2014 10:43 PM

(13-09-2014 07:37 PM)carl schreef:  Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.

Een iets stevigere Grüner Veltliner misschien...? Ik vind Grüner Veltliner een van de meest veelzijdige druivensoorten/wijnen met een enorm aanpassingsvermogen. Zout, romig, kruidig, bitter,... de Veltliner trekt zich altijd uit de slag is mijn ondervinding.


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - shiraz - 13-09-2014 10:50 PM

De mosterd is hier de bepalende smaakfactor --> probeer misschien eens ne riesling.
Ik denk dat je daar wel een voorraadje van liggen hebt Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - carl - 13-09-2014 11:05 PM

(13-09-2014 10:50 PM)shiraz schreef:  De mosterd is hier de bepalende smaakfactor --> probeer misschien eens ne riesling.
Ik denk dat je daar wel een voorraadje van liggen hebt Wink

Dat is ook een beetje mijn gedacht. Die mosterd is inderdaad DE bepalende factor. Zou ik dan best een droge of eerder een halfdroge stijl nemen?
Momenteel is mijn voorraad droge nog wel een beetje groter dan de halfdroge Cool
(13-09-2014 10:43 PM)Innesto schreef:  Een iets stevigere Grüner Veltliner misschien...? Ik vind Grüner Veltliner een van de meest veelzijdige druivensoorten/wijnen met een enorm aanpassingsvermogen. Zout, romig, kruidig, bitter,... de Veltliner trekt zich altijd uit de slag is mijn ondervinding.

Ik zou inderdaad een Fritsch Schlossberg kunnen proberen. Geen slecht idee!


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - shiraz - 13-09-2014 11:10 PM

(13-09-2014 11:05 PM)carl schreef:  
(13-09-2014 10:50 PM)shiraz schreef:  De mosterd is hier de bepalende smaakfactor --> probeer misschien eens ne riesling.
Ik denk dat je daar wel een voorraadje van liggen hebt Wink

Dat is ook een beetje mijn gedacht. Die mosterd is inderdaad DE bepalende factor. Zou ik dan best een droge of eerder een halfdroge stijl nemen?
Momenteel is mijn voorraad droge nog wel een beetje groter dan de halfdroge Cool

probeer de beide en laat het ons weten welke beste matched


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 14-09-2014 01:45 AM

(13-09-2014 11:10 PM)shiraz schreef:  
(13-09-2014 11:05 PM)carl schreef:  
(13-09-2014 10:50 PM)shiraz schreef:  De mosterd is hier de bepalende smaakfactor --> probeer misschien eens ne riesling.
Ik denk dat je daar wel een voorraadje van liggen hebt Wink

Dat is ook een beetje mijn gedacht. Die mosterd is inderdaad DE bepalende factor. Zou ik dan best een droge of eerder een halfdroge stijl nemen?
Momenteel is mijn voorraad droge nog wel een beetje groter dan de halfdroge Cool

probeer de beide en laat het ons weten welke beste matched

Ben ook benieuwd wat het wordt... Eerste gedacht was ook riesling (mag gerust halfzoet zijn) of pinot gris, maar ik denk dat een Zuiderse witte het ook niet slecht zou doen (grenache blanc, marsanne, rousanne,..).
Toch is ook shiraz zijn pinotoptie (lees: pinoo- optie) niet zo gek.
Allez, al drie fleskens open, doe het voor de wetenschap! ;-)


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Dave - 14-09-2014 08:44 AM

(14-09-2014 01:45 AM)vinejo schreef:  
(13-09-2014 11:10 PM)shiraz schreef:  
(13-09-2014 11:05 PM)carl schreef:  
(13-09-2014 10:50 PM)shiraz schreef:  De mosterd is hier de bepalende smaakfactor --> probeer misschien eens ne riesling.
Ik denk dat je daar wel een voorraadje van liggen hebt Wink

Dat is ook een beetje mijn gedacht. Die mosterd is inderdaad DE bepalende factor. Zou ik dan best een droge of eerder een halfdroge stijl nemen?
Momenteel is mijn voorraad droge nog wel een beetje groter dan de halfdroge Cool

probeer de beide en laat het ons weten welke beste matched

Ben ook benieuwd wat het wordt... Eerste gedacht was ook riesling (mag gerust halfzoet zijn) of pinot gris, maar ik denk dat een Zuiderse witte het ook niet slecht zou doen (grenache blanc, marsanne, rousanne,..).
Toch is ook shiraz zijn pinotoptie (lees: pinoo- optie) niet zo gek.
Allez, al drie fleskens open, doe het voor de wetenschap! ;-)

Mijn eerste idee was ook: Wit maar 't moet stevig zijn. Benieuwd naar de conclusies...


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Smaakatleet - 14-09-2014 10:01 AM

Wit en stevig dan zou ik nog durven zeggen .
La grapperie -aphrodite 2009 .
Is wel nen chenin blanc .
Schiet me niet af , ken hier weinig van het 'matchen '
Maar ik weet zeker dat dit een stevige witte is Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 14-09-2014 10:10 AM

(14-09-2014 10:01 AM)gertjeuh schreef:  Wit en stevig dan zou ik nog durven zeggen .
La grapperie -aphrodite 2009 .
Is wel nen chenin blanc .
Schiet me niet af , ken hier weinig van het 'matchen '
Maar ik weet zeker dat dit een stevige witte is Wink

Lijkt me ook een zeer plausibele mogelijkheid!
Allez, Carl, vier flesjes uitproberen, dat wordt fun Smile


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Smaakatleet - 14-09-2014 10:23 AM

Als ge twijfels hebt Carl ik heb een flesje liggen en lust wel konijn ... Smile

@ vinejo Big Grin 4 wijnen voor 1 gerecht . Zo wil ik elke dag aan tafel schuiven !


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - shiraz - 14-09-2014 10:46 AM

't zal een wijnkonijn met mosterd zijn Slurp


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - 33S - 15-09-2014 09:01 AM

Als je nog een vijfde wijn erbij wil: ik herinner mij een Barbera d'Alba van Pio Cesare bij varkensgebraad in graanmosterdsaus en dat paste wonderwel.


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - koen - 15-09-2014 10:44 AM

(13-09-2014 10:43 PM)Innesto schreef:  
(13-09-2014 07:37 PM)carl schreef:  Zoals jullie uit de titel van deze thread kunnen opmaken ben ik op zoek naar een bijpassende wijn voor Konijn in mosterdsaus met witloof. De mosterd is een graanmosterd. De vorige keer dat ik dit gerecht gegeten heb zette ik er een abdijbiertje naast maar nu zou ik toch echt wel eens een wijn erbij willen proberen. Ik heb niet echt zelf een idee daarom dat ik dacht : "Laat ik het maar eens in de groep gooien" Cool
Laat me jullie suggesties maar horen.

Een iets stevigere Grüner Veltliner misschien...? Ik vind Grüner Veltliner een van de meest veelzijdige druivensoorten/wijnen met een enorm aanpassingsvermogen. Zout, romig, kruidig, bitter,... de Veltliner trekt zich altijd uit de slag is mijn ondervinding.

Lees dit nu pas maar in wit was GV ook mijn eerste gedacht


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Olivier - 15-09-2014 06:49 PM

En wat is het geworden, Carl?


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - carl - 15-09-2014 07:07 PM

(15-09-2014 06:49 PM)Olivier schreef:  En wat is het geworden, Carl?

Konijn staat pas eind volgende week op het programma. Ik wou er een beetje op tijd bij zijn Wink
Ik denk dat het een Gruner Veltliner of een droge riesling zal worden. Ik laat nog iets weten Smile


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Olivier - 15-09-2014 08:42 PM

(15-09-2014 07:07 PM)carl schreef:  
(15-09-2014 06:49 PM)Olivier schreef:  En wat is het geworden, Carl?

Konijn staat pas eind volgende week op het programma. Ik wou er een beetje op tijd bij zijn Wink
Ik denk dat het een Gruner Veltliner of een droge riesling zal worden. Ik laat nog iets weten Smile

Ons zo in spanning laten... banghead

Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 15-09-2014 09:15 PM

(15-09-2014 08:42 PM)Olivier schreef:  
(15-09-2014 07:07 PM)carl schreef:  
(15-09-2014 06:49 PM)Olivier schreef:  En wat is het geworden, Carl?

Konijn staat pas eind volgende week op het programma. Ik wou er een beetje op tijd bij zijn Wink
Ik denk dat het een Gruner Veltliner of een droge riesling zal worden. Ik laat nog iets weten Smile

Ons zo in spanning laten... banghead

Wink

Ja, het wordt een moeilijke week...

Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Olivier - 30-09-2014 06:28 PM

Wat is het eigenlijk geworden, carl?


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Kris - 30-09-2014 06:55 PM

(30-09-2014 06:28 PM)Olivier schreef:  Wat is het eigenlijk geworden, carl?

Ne frit van de frituur ;-)


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 30-09-2014 07:00 PM

(30-09-2014 06:55 PM)Kris schreef:  
(30-09-2014 06:28 PM)Olivier schreef:  Wat is het eigenlijk geworden, carl?

Ne frit van de frituur ;-)

Big Grin


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - carl - 30-09-2014 07:19 PM

Uiteindelijk is het gerecht een beetje aangepat en de wijn dus ook. Er zijn meer groenten (champignons, gouduitjes, wortels) en room in het gerecht gekomen. Ik heb dit gecombineerd met een CdR Viret Renaissance 2006 uit magnum bij geschonken die meer dan overtuigde. Al een beetje tertiair, Zuur fruit, natuurlijke toets, zeer zacht, uitgerijpt, met nog voldoende kracht. Prachtig. 91


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Bert - 31-01-2015 12:35 PM

Bij mij vandaag ook Konijn,
maar dan met de gebruikelijke bruine saus.
De creusette pot in, aanbakken, er weer uithalen,
ajuintjes en sjalotten aanbakken, konijn er terug bij met Prunolax (als vervangmiddel voor de pruimen) en een klein flesje rode wijn erbij kiepen.

En dan nu de hamvraag: welke wijn serveer ik hierbij? Suggesties?
Ik kan wel geen week wachten zoals Carl: 't is voor vanavond Smile


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 01:13 PM

(31-01-2015 12:35 PM)Bert schreef:  Bij mij vandaag ook Konijn,
maar dan met de gebruikelijke bruine saus.
De creusette pot in, aanbakken, er weer uithalen,
ajuintjes en sjalotten aanbakken, konijn er terug bij met Prunolax (als vervangmiddel voor de pruimen) en een klein flesje rode wijn erbij kiepen.

En dan nu de hamvraag: welke wijn serveer ik hierbij? Suggesties?
Ik kan wel geen week wachten zoals Carl: 't is voor vanavond Smile

Volgens mij hebt gij nog een stevige Moulin a Vent liggen. Lijkt me perfect. Of is t Lapin à Vent.. ;-)


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Venne - 31-01-2015 01:27 PM

Pinot Noir ?


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Abouriou - 31-01-2015 05:55 PM

Ik zou gaan voor een monastrell/mourvèdre... wat het ook wordt, smakelijk! Smile


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 05:55 PM

Bert zijn Bojovoorraad is blijkbaar reeds intestinale wegen opgegaan maar ik vermoed dat hij een Legros NSG heeft opengetrokken in de plaats Big Grin


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 06:01 PM

(31-01-2015 05:55 PM)Abouriou schreef:  Ik zou gaan voor een monastrell/mourvèdre... wat het ook wordt, smakelijk! Smile

Monastrell, ja, mourvedre, nee..


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Abouriou - 31-01-2015 06:08 PM

(31-01-2015 06:01 PM)vinejo schreef:  
(31-01-2015 05:55 PM)Abouriou schreef:  Ik zou gaan voor een monastrell/mourvèdre... wat het ook wordt, smakelijk! Smile

Monastrell, ja, mourvedre, nee..

Is nochtans dezelfde Vinejo...


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 06:11 PM

(31-01-2015 06:08 PM)Abouriou schreef:  
(31-01-2015 06:01 PM)vinejo schreef:  
(31-01-2015 05:55 PM)Abouriou schreef:  Ik zou gaan voor een monastrell/mourvèdre... wat het ook wordt, smakelijk! Smile

Monastrell, ja, mourvedre, nee..

Is nochtans dezelfde Vinejo...

ik wist dat je dat ging zeggen. Wink
Maar een mourvedre (uit Bandol bvb)heeft niks te maken met een monastrell. Totaal andere wijn.


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Abouriou - 31-01-2015 06:19 PM

Is nochtans dezelfde Vinejo...
[/quote]

ik wist dat je dat ging zeggen. Wink
Maar een mourvedre (uit Bandol bvb)heeft niks te maken met een monastrell. Totaal andere wijn.
[/quote]

En ik wist dat jij dat ging zeggen Smile

Ik kies steeds eerst op karakteristieken van de druif, daarna pas op streek. Een streek kan dikwijls een surplus geven aan een druif, maar evenzeer negatief werken. Dus niet streekgebonden gekozen : Monastrell/mourvèdre/syrah ( in die volgorde)en als we naar de rhône gaan opteer ik voor een Gigondas Smile

Maar da's mijn mening uiteraard Smile


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 06:24 PM

(31-01-2015 06:19 PM)Abouriou schreef:  Is nochtans dezelfde Vinejo...

ik wist dat je dat ging zeggen. Wink
Maar een mourvedre (uit Bandol bvb)heeft niks te maken met een monastrell. Totaal andere wijn.


En ik wist dat jij dat ging zeggen Smile

Ik kies steeds eerst op karakteristieken van de druif, daarna pas op streek. Een streek kan dikwijls een surplus geven aan een druif, maar evenzeer negatief werken. Dus niet streekgebonden gekozen : Monastrell/mourvèdre/syrah ( in die volgorde)en als we naar de rhône gaan opteer ik voor een Gigondas Smile

Maar da's mijn mening uiteraard Smile

Ik vind dat keun van Bert niet kruidig en krachtig genoeg voor een mourvedre of een Rhonewijn. Monastrell uit Spanje vind ik trouwens veel fruitiger, soepeler en ronder dan een mourvedre.
Voor wat betreft Bandol, die streek geeft alvast een serieuze surplus aan de mourvedre.. Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Dave - 31-01-2015 06:34 PM

(31-01-2015 06:24 PM)vinejo schreef:  
(31-01-2015 06:19 PM)Abouriou schreef:  Is nochtans dezelfde Vinejo...

ik wist dat je dat ging zeggen. Wink
Maar een mourvedre (uit Bandol bvb)heeft niks te maken met een monastrell. Totaal andere wijn.


En ik wist dat jij dat ging zeggen Smile

Ik kies steeds eerst op karakteristieken van de druif, daarna pas op streek. Een streek kan dikwijls een surplus geven aan een druif, maar evenzeer negatief werken. Dus niet streekgebonden gekozen : Monastrell/mourvèdre/syrah ( in die volgorde)en als we naar de rhône gaan opteer ik voor een Gigondas Smile

Maar da's mijn mening uiteraard Smile

Ik vind dat keun van Bert niet kruidig en krachtig genoeg voor een mourvedre of een Rhonewijn. Monastrell uit Spanje vind ik trouwens veel fruitiger, soepeler en ronder dan een mourvedre.
Voor wat betreft Bandol, die streek geeft alvast een serieuze surplus aan de mourvedre.. Wink

Des Tours ? Wink


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Abouriou - 31-01-2015 06:38 PM

Gedeeltelijk eens met je... Zeker over de Bandol. Over de Monastrell en Mourvèdre is het moeilijker te oordelen, omdat het vinificatieproces zodanig veel kan beïnvloeden. Het gebruik van de juiste giststam kan een wijn al tig procent fruitiger maken dan hij "standaard" zou geweest zijn. .. Voel ik een degustatieavond aankomen? Big Grin


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - vinejo - 31-01-2015 06:40 PM

(31-01-2015 06:38 PM)Abouriou schreef:  Gedeeltelijk eens met je... Zeker over de Bandol. Over de Monastrell en Mourvèdre is het moeilijker te oordelen, omdat het vinificatieproces zodanig veel kan beïnvloeden. Het gebruik van de juiste giststam kan een wijn al tig procent fruitiger maken dan hij "standaard" zou geweest zijn. .. Voel ik een degustatieavond aankomen? Big Grin

Heb alvast hier of daar wel een mourvedre liggen.. ;-)

@Dave: een Des Tours is altijd lekker maar bij konijn lijkt t me mss iets te alcoholisch (zeker de Vaqueyras 2007 die Bert zelf ook voorstelde)


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Bert - 31-01-2015 06:50 PM

(31-01-2015 06:50 PM)Bert schreef:  OK Venne Smile

Het is een Nuits-Saint-Georges 1er cru geworden:
Domaine François Legros - Les Perrières
2008


Aroma's van kers, aardbei, vleesjus, caramel en houtschaafsel.
Frisse, fruitige (kers en appel) aanzet. De latere zuurtjes worden verzacht door een milde koffie-touch. Subtiele tannines in de middellange afdronk.
Mooi gestructureerde, fijne, elegante klassewijn.

De 'gewone' saus werd verder aangevuld met rozijnen, verse witte druiven, honing, stukjes appel (Pink Lady), laurier en een soeplepel mosterd.
Perfect match met de Nt-St-G Smile

Merci voor de tip guys.
Een des Tours, Dave, was idd ook mijn eerste wijn-idee.
Aanvankelijk dacht ik eigenlijk aan een Westvleteren of een Rochefort,
maar wou een wijn-match hebben die equilibre bracht. Wat een des Tours of die bieren niet echt zouden brengen, denk ik.


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Dave - 31-01-2015 09:06 PM

(31-01-2015 06:50 PM)Bert schreef:  
(31-01-2015 06:50 PM)Bert schreef:  OK Venne Smile

Het is een Nuits-Saint-Georges 1er cru geworden:
Domaine François Legros - Les Perrières
2008


Aroma's van kers, aardbei, vleesjus, caramel en houtschaafsel.
Frisse, fruitige (kers en appel) aanzet. De latere zuurtjes worden verzacht door een milde koffie-touch. Subtiele tannines in de middellange afdronk.
Mooi gestructureerde, fijne, elegante klassewijn.

De 'gewone' saus werd verder aangevuld met rozijnen, verse witte druiven, honing, stukjes appel (Pink Lady), laurier en een soeplepel mosterd.
Perfect match met de Nt-St-G Smile

Merci voor de tip guys.
Een des Tours, Dave, was idd ook mijn eerste wijn-idee.
Aanvankelijk dacht ik eigenlijk aan een Westvleteren of een Rochefort,
maar wou een wijn-match hebben die equilibre bracht. Wat een des Tours of die bieren niet echt zouden brengen, denk ik.

Is dat die Legros van de Colruyt ? De moeite, begrijp ik ?


RE: Konijn in mosterdsaus met witloof - Bert - 31-01-2015 09:20 PM

(31-01-2015 09:06 PM)Dave schreef:  Is dat die Legros van de Colruyt ? De moeite, begrijp ik ?

Idd.
Bij Colruyt nu de 2009.
Ik kocht daar de 08 wel in promo aan 26,85€...