Francesco Boschis - Afdrukversie +- wijnliefhebbers (http://www.vinejo.freebb.be) +-- Forum: Italië (/forum-13.html) +--- Forum: Noord-Italië (/forum-16.html) +--- Discussie: Francesco Boschis (/thread-5598.html) |
Francesco Boschis - dakur - 20-11-2017 07:58 PM Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen... RE: Francesco Boschis - Olivier - 20-11-2017 09:05 PM (20-11-2017 07:58 PM)dakur schreef: Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen... Welke druif is dit Dakur? RE: Francesco Boschis - Benz - 20-11-2017 09:31 PM (20-11-2017 09:05 PM)Olivier schreef:(20-11-2017 07:58 PM)dakur schreef: Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen... 100% Dolcetto. RE: Francesco Boschis - Smaakatleet - 20-11-2017 09:34 PM Is dat geen Dolcetto? Edit Benz is me voor. Dakur geen beetje alcohol in neus? Zijn wel de vollere Dolcetto's dit hé RE: Francesco Boschis - Olivier - 20-11-2017 10:35 PM Citaat:Zijn wel de vollere Dolcetto's dit hé Ja blijkbaar. Ik verschiet er wat van. Maar heb er eigenlijk nog niet genoeg van gedronken. RE: Francesco Boschis - dakur - 20-11-2017 11:19 PM (20-11-2017 09:34 PM)gertjeuh schreef: Is dat geen Dolcetto? Viel geweldig mee, ondanks zijn 14% ! Geschonken aan ongeveer 16°. En inderdaad, het vollere werk ! RE: Francesco Boschis - Smaakatleet - 21-11-2017 06:24 AM Zijn ook wel gekend voor wat verouderingspotentieel. Dacht dat die wel minstens 13% alcohol moesten hebben. Als ik verkeerd ben don't shoot me... |