Rib eye - Afdrukversie +- wijnliefhebbers (http://www.vinejo.freebb.be) +-- Forum: Interessante Topic (/forum-41.html) +--- Forum: Wijn- gerecht (/forum-72.html) +--- Discussie: Rib eye (/thread-7178.html) |
Rib eye - Sur la Table - 24-04-2021 11:19 PM Korte omschrijving. De Black Angus rib eye uit het dorp was heerlijk smaakvol en mals en de Branaire Duluc Ducru 1996 is echt geweldig mooi op dronk momenteel. Genieten! Wat is Bordeaux op het juiste moment toch fijn. RE: Rib eye - Mathijs81 - 24-04-2021 11:37 PM Jaloers ... en dan vooral op die eclectische verzameling snijplanken RE: Rib eye - rlin - 24-04-2021 11:48 PM (24-04-2021 11:19 PM)Sur la Table schreef: Korte omschrijving.Ziet er fantastisch smakelijk uit. En een super topwijn! RE: Rib eye - Corto - 26-04-2021 10:09 AM Die rib eye ziet er heerlijk uit. Eerst in de pan gekorst en dan de oven in? RE: Rib eye - Sur la Table - 26-04-2021 11:06 AM (26-04-2021 10:09 AM)Corto schreef: Die rib eye ziet er heerlijk uit. Ja inderdaad. Aangebraden in geklaarde boter, daarna in de oven op 120 graden tot een kerntemp van 55 graden was bereikt. Daarna nog even een half uur met rust gelaten. Het was de beste rib eye die ik heb gehad tot nu toe. Het vet zit ook op een mooie plek en bij elkaar. RE: Rib eye - Corto - 26-04-2021 11:31 AM Het water komt me al in de mond. Bedankt voor de uitleg en de bijhorende foto's. |