Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sven Klundt, Pfalz
09-11-2013, 08:07 PM
Bericht: #9
RE: Sven Klundt, Pfalz
(09-11-2013 01:49 PM)koen schreef:  Is het juist te stellen dat die sponti meer present is bij jonge wijnen? Bij luchten verdwijnt het wel. Niet vergelijkbaar met het oxidatieve appelaroma dat Jo waarschijnlijk in gedachte heeft.

Het zou ook kunnen dat het hier de reductieve geur van pas gebottelde en nog erg jonge rieslings betreft. Dat verdwijnt inderdaad na luchten ( oxidatie vs reductie).


Berichten in deze discussie
Sven Klundt, Pfalz - koen - 09-11-2013, 02:31 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - carl - 09-11-2013, 02:49 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - koen - 09-11-2013, 02:52 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - carl - 09-11-2013, 02:57 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - vinejo - 09-11-2013, 10:54 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - Marc - 09-11-2013, 11:46 AM
RE: Sven Klundt, Pfalz - vinejo - 09-11-2013, 01:39 PM
RE: Sven Klundt, Pfalz - koen - 09-11-2013, 01:49 PM
RE: Sven Klundt, Pfalz - Marc - 09-11-2013 08:07 PM

Ga naar locatie: