NOMA days
|
12-01-2013, 11:29 AM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
NOMA days
even copy pasten van facebook
op zaterdag 3 en zondag 4 februari organizeren wij de NOMA days: sous-chef yannick van Aecken (van NOMA, het "beste restaurant ter wereld" komt een 4-gangen lunch en een gastronomisch diner koken met NOMA gerechten, sommelier van dienst die avond is mijzelf en Jan Rots (eerste sommelier van België). Plaatsen zijn zeer beperkt maar ik heb er een paar kunnen vrijhouden voor de foodies onder ons. Laat maar iets weten via pm indien geïnteresseerd. grtz jasper champagne: in victory you deserve it, in defeat you need it (napoléon) |
|||
12-01-2013, 01:50 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: NOMA days
Tof initiatief! Hoeveel kost zo'n avond?
"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry) |
|||
12-01-2013, 02:50 PM
Bericht: #3
|
|||
|
|||
RE: NOMA days
tzal wel 2 en 3 febr zijn?
Jazzper , wat was restaurant ook weer? In Gent? Wine is sunlight , held together by water ! |
|||
12-01-2013, 04:21 PM
Bericht: #4
|
|||
|
|||
RE: NOMA days
is in wetteren... inderdaad 2 en 3 februari. Is nogal laat beslist omdat onze chef samengewerkt heeft met yannick in noma (en daar een maes inox keuken verkocht heeft) en yannick maar een paar dagen in het land is. Jan rots levert wijnen bij ons dus dat was ook geen probleem :-)
prijs is 95 euro voor lunch all in (4 gangen) en 's avonds wordt 5-6 gangen voor 145 euro all in... eigenlijk gebruiken yannick en jan ons restaurant als pop-up dus veel hebben we niet in de pap te brokken maar dat vind ik niet zo erg... zaterdag is al bijna vol maar ik heb nog wat plaatsen voor zondag en ws ook nog voor zaterdag, maar moet wel rap gaan want het loopt als een trein champagne: in victory you deserve it, in defeat you need it (napoléon) |
|||
|