Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cellar Capçanes, Montsant
21-12-2011, 12:19 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 21-12-2011 om 12:22 AM door doc.)
Bericht: #1
Cellar Capçanes, Montsant
Flor de Primavera 2009

Kosher wijn...Peraj Ha'abib

Expressieve, intense neus van donkerrood fruit, bramen, zwarte bessen. Pepermunt, kruidig en rokerig, koffie. Heel evenwichtig mondgevoel met opvallende frisheid, fluwelige versmolten tannines met terug heel wat donkerrood fruit, cacao. Vol en lang met presente zuurtjes. Bewaarpotentieel ! Koopwaardig voor 25 euro.

Interessante fiche:

http://www.cellercapcanes.com/en/wine-pdfs/336

Buvez du vin et vivez joyeux !
29-01-2019, 07:29 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 29-01-2019 om 07:34 PM door FRANCISPICCART.)
Bericht: #2
Celler de Capçanes - Monsant
9/X - Pinot Noir de Capçanes - 2014
Gisterenavond op restaurant een Spaanse pinot noir gedronken die me kon bekoren. De wijn werd gekarafeerd aan tafel. Deze pinot noir oogde en smaakte ook werkelijk als pinot noir. Geen doorgedreven concentraat dus en zeer visceus. In de neus zwarte bessen, leder, kruidige aroma's, zoethout en wat sous-bois. Lichtjes geroosterde toetsen van het vat, maar zeker niet overdreven. Mooie smaakaanzet en vrij rond in de mond. Wel een licht warmtegevoel in de afdronk (14,5%). Men vertelde ons dat er jaarlijks maar een 800-tal flessen van gemaakt worden. Sinds gisteren zijn er zeker al 2 minder in omloop!
Oeps, discussie bestaat al. Kan misschien verplaatst worden?


Bijlagen Afbeeldingen
   
29-01-2019, 11:39 PM
Bericht: #3
RE: Celler de Capçanes - Monsant
(29-01-2019 07:29 PM)FRANCISPICCART schreef:  9/X - Pinot Noir de Capçanes - 2014
Gisterenavond op restaurant een Spaanse pinot noir gedronken die me kon bekoren. De wijn werd gekarafeerd aan tafel. Deze pinot noir oogde en smaakte ook werkelijk als pinot noir. Geen doorgedreven concentraat dus en zeer visceus. In de neus zwarte bessen, leder, kruidige aroma's, zoethout en wat sous-bois. Lichtjes geroosterde toetsen van het vat, maar zeker niet overdreven. Mooie smaakaanzet en vrij rond in de mond. Wel een licht warmtegevoel in de afdronk (14,5%). Men vertelde ons dat er jaarlijks maar een 800-tal flessen van gemaakt worden. Sinds gisteren zijn er zeker al 2 minder in omloop!
Oeps, discussie bestaat al. Kan misschien verplaatst worden?

Is gebeurd ;-)

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)


Ga naar locatie: