Fles gekregen van schoonpa.
Twee weken laten rusten in de kelder en gisteren opengedaan met parelhoen en de schoonpa
Voor mij een openbaring.Nog rode vruchten in de neus.
Een echte lekkere oude Pinot Noir.
Zouden ze die zo nog maken nu?
(24-02-2013 03:44 PM)Jef schreef: [ -> ]Fles gekregen van schoonpa.
Twee weken laten rusten in de kelder en gisteren opengedaan met parelhoen en de schoonpa
.............
Ik doe dat met een kurkentrekker.
Och arme dat beestje.
(24-02-2013 03:44 PM)Jef schreef: [ -> ]Fles gekregen van schoonpa.
Twee weken laten rusten in de kelder en gisteren opengedaan met parelhoen en de schoonpa
Voor mij een openbaring.Nog rode vruchten in de neus.
Een echte lekkere oude Pinot Noir.
Zouden ze die zo nog maken nu?
Om toch maar even op uw vraag te antwoorden, Jef, ik zocht het op en vond er niks van terug. Het domein zal dus verkocht geweest zijn en van naam veranderd of gewoon verdwenen... Domaine Goud uit de Cote d Or was nochtans mooi toepasselijk ;-) Anderzijds, als je bedoelde of die stijl nog gemaakt wordt, daar zou ik me niet veel zorgen over maken.
en eh... ouwe wijn kan enorm lekker zijn hé