wijnliefhebbers

Volledige versie: Degustatietje met schoonbroer
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Aperitief:
René Meyer Blanc de Katz 2011:Zonder meer lekkere fruitege Pinot Blanc.
Bij de asperges met kabeljauwhaasje:
Daniel Barraud En France 2008:Mooie gele kleur.Boter in de mond.
Bij de entrecote:
Dauzac 1988:Geevolueerde kleur.Mooi versmolten wijn met tertiaire geuren.
Clos du Marquis 1990:Wijn van de avond.Zeer mooie kleur.Rood fruit in de mond.Kan er nog tegen,maar ik denk dat hij nu perfect is.Gekocht in primeur aan 350 Bfr !!!!!
Sociando Mallet 2000-2001:Twee verschillende wijnen.2000 is zachter en heeft meer finesse dan 2001.
Bij de munsterkaas:
Meyer-Fonné Gewurtztraminer Wineck-Schlossberg 2010:Floraal en fruitig.Een van mijn favorieten in de Elzas.
(01-05-2013 10:49 AM)Jef schreef: [ -> ]Aperitief:
René Meyer Blanc de Katz 2011:Zonder meer lekkere fruitege Pinot Blanc.
Bij de asperges met kabeljauwhaasje:
Daniel Barraud En France 2008:Mooie gele kleur.Boter in de mond.
Bij de entrecote:
Dauzac 1988:Geevolueerde kleur.Mooi versmolten wijn met tertiaire geuren.
Clos du Marquis 1990:Wijn van de avond.Zeer mooie kleur.Rood fruit in de mond.Kan er nog tegen,maar ik denk dat hij nu perfect is.Gekocht in primeur aan 350 Bfr !!!!!
Sociando Mallet 2000-2001:Twee verschillende wijnen.2000 is zachter en heeft meer finesse dan 2001.
Bij de munsterkaas:
Meyer-Fonné Gewurtztraminer Wineck-Schlossberg 2010:Floraal en fruitig.Een van mijn favorieten in de Elzas.

Meer dan een toplijstje ! Mooie opbouw !
(01-05-2013 10:49 AM)Jef schreef: [ -> ]Aperitief:
René Meyer Blanc de Katz 2011:Zonder meer lekkere fruitege Pinot Blanc.
Bij de asperges met kabeljauwhaasje:
Daniel Barraud En France 2008:Mooie gele kleur.Boter in de mond.
Bij de entrecote:
Dauzac 1988:Geevolueerde kleur.Mooi versmolten wijn met tertiaire geuren.
Clos du Marquis 1990:Wijn van de avond.Zeer mooie kleur.Rood fruit in de mond.Kan er nog tegen,maar ik denk dat hij nu perfect is.Gekocht in primeur aan 350 Bfr !!!!!
Sociando Mallet 2000-2001:Twee verschillende wijnen.2000 is zachter en heeft meer finesse dan 2001.
Bij de munsterkaas:
Meyer-Fonné Gewurtztraminer Wineck-Schlossberg 2010:Floraal en fruitig.Een van mijn favorieten in de Elzas.

Die 1990's bezorgen mij de laatste tijd het ene 'wijn-orgasme' na het andere.
Dit weekend nog kunnen genieten van
Troplong Mondot 1990, perfect versmolten, pure finesse.
Gruaud Larose 1990, een wijn 'a point' maar kan alleen maar nog beter worden.
1990applaus of is het met ouder te worden dan men een oudje meer apprecieert?
Zeer fijne proeverij Jef! En mooie match met het eten. Laat me de volgende keer iets weten Wink!

En was de Barraud in orde? En de Sm's? Mooie flessen!
(01-05-2013 04:19 PM)jr02 schreef: [ -> ]
(01-05-2013 10:49 AM)Jef schreef: [ -> ]Aperitief:
René Meyer Blanc de Katz 2011:Zonder meer lekkere fruitege Pinot Blanc.
Bij de asperges met kabeljauwhaasje:
Daniel Barraud En France 2008:Mooie gele kleur.Boter in de mond.
Bij de entrecote:
Dauzac 1988:Geevolueerde kleur.Mooi versmolten wijn met tertiaire geuren.
Clos du Marquis 1990:Wijn van de avond.Zeer mooie kleur.Rood fruit in de mond.Kan er nog tegen,maar ik denk dat hij nu perfect is.Gekocht in primeur aan 350 Bfr !!!!!
Sociando Mallet 2000-2001:Twee verschillende wijnen.2000 is zachter en heeft meer finesse dan 2001.
Bij de munsterkaas:
Meyer-Fonné Gewurtztraminer Wineck-Schlossberg 2010:Floraal en fruitig.Een van mijn favorieten in de Elzas.

Die 1990's bezorgen mij de laatste tijd het ene 'wijn-orgasme' na het andere.
Dit weekend nog kunnen genieten van
Troplong Mondot 1990, perfect versmolten, pure finesse.
Gruaud Larose 1990, een wijn 'a point' maar kan alleen maar nog beter worden.
1990applaus of is het met ouder te worden dan men een oudje meer apprecieert?

Allez bon, ik kocht net een Chevalier 1990, bronnen zeggen nog 5 jaartjes wachten...cheers
(01-05-2013 04:19 PM)jr02 schreef: [ -> ]........................................
Die 1990's bezorgen mij de laatste tijd het ene 'wijn-orgasme' na het andere.
Dit weekend nog kunnen genieten van
Troplong Mondot 1990, perfect versmolten, pure finesse.
Gruaud Larose 1990, een wijn 'a point' maar kan alleen maar nog beter worden.
1990applaus of is het met ouder te worden dan men een oudje meer apprecieert?
Citaat:Troplong Mondot 1990, perfect versmolten, pure finesse.
Ik ben wellicht de enigste die daar een andere mening op nahoudt.
Citaat:of is het met ouder te worden dan men een oudje meer apprecieert
Je bent op het goede pad.Wink
Koppelingen