19-04-2020, 12:52 PM
Mijn kelder bevat op dit moment een kleine 700 flessen wijn uit allerlei wijngebieden. Om er voor te zorgen dat er geen flessen 'te laat' gedronken worden maak ik gebruik van mijn eigen expertise, forums en cellartracker. Mede hierdoor kan ik m.i. een goed keldermanagement onderhouden wat past bij mijn drinktempo
Nu weet ik dat er kelders zijn die een veelvoud van mijn kelder zijn.
Ik ben benieuwd hoe deze kelders gemanaged worden. Ik zie wel eens flessen voorbij komen waarvan ik zou denken (en wijnprofessionals) dat de top er echt vanaf zou moeten zijn.
Hoe voorkomen jullie dat er flessen gedronken worden die eigenlijk al gedronken zouden moeten zijn.
Nu weet ik dat er kelders zijn die een veelvoud van mijn kelder zijn.
Ik ben benieuwd hoe deze kelders gemanaged worden. Ik zie wel eens flessen voorbij komen waarvan ik zou denken (en wijnprofessionals) dat de top er echt vanaf zou moeten zijn.
Hoe voorkomen jullie dat er flessen gedronken worden die eigenlijk al gedronken zouden moeten zijn.