Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leuven-Brussel Part V
02-12-2011, 06:02 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 02-12-2011 om 06:08 PM door koen.)
Bericht: #15
RE: Leuven-Brussel Part V
(02-12-2011 05:44 PM)carl schreef:  * Koen wist ons te leren dat Beaucastel voor al zijn wijnen "flash-pasteurisatie" toepast om minder sulfiet te moeten gebruiken.

Zou dit moeten verduidelijken ... ze doen dat voor al hun druiven vlak voor de maceratie waardoor ze minder sulfiet moeten gebruiken. Ik geloof dat ze dat niet alleen bij Beaucastel doen maar ook op het domein Perrin&Fils.

Dat van fan vanop afstand kan ik jammer genoeg niet verduidelijken Big Grin

Hoe vaker je proeft des te meer je ontdekt, hoe meer je ontdekt hoe groter het genot....


Berichten in deze discussie
Leuven-Brussel Part V - carl - 30-11-2011, 10:18 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - Kris G - 30-11-2011, 11:05 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - doc - 30-11-2011, 11:15 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - vinejo - 01-12-2011, 12:05 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - don quichotte - 01-12-2011, 01:34 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - doc - 01-12-2011, 12:18 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - koen - 01-12-2011, 12:00 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - doc - 01-12-2011, 01:54 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - nco - 01-12-2011, 10:56 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - Venne - 01-12-2011, 11:58 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - doc - 02-12-2011, 01:02 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - koen - 02-12-2011, 11:03 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - carl - 02-12-2011, 05:44 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - Kris G - 02-12-2011, 05:47 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - koen - 02-12-2011 06:02 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - carl - 02-12-2011, 06:11 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - vinejo - 02-12-2011, 06:45 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - koen - 02-12-2011, 10:21 PM
RE: Leuven-Brussel Part V - Venne - 03-12-2011, 01:00 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - vinejo - 03-12-2011, 11:44 AM
RE: Leuven-Brussel Part V - Venne - 03-12-2011, 10:20 PM

Ga naar locatie: