Alain Paret, , Saint-Joseph
|
19-07-2012, 08:45 AM
![]() |
|||
|
|||
RE: Alain Paret, , Saint-Joseph Larmes du Pères 2006
(18-07-2012 07:57 PM)vinejo schreef: De zuren zitten inderdaad (nog steeds) zeer hoog, je moet de wijn efkens op zijn plaats zetten in je mond (letterlijk, even herschikken tussen je tong, wangen en gehemelte) vooraleer de hoekigheid wat verdwijnt. Er mankeert momenteel wat zoet, maar ik vermoed dat er in de komende uren meer fruit zal opduiken die de zuren wat counteren. Voor mij is dit echter nu al heel lekker, dus weet niet of de wijn die komende uren zal halen ;-) Voor mij is dit eerder typisch Noordelijke Rhone, daarom dat ze zo goed verouderen en nog lekkerder worden ... de goei toch ![]() ![]() Hoe vaker je proeft des te meer je ontdekt, hoe meer je ontdekt hoe groter het genot.... |
|||
|