Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julien Meyer
02-09-2011, 03:06 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 02-09-2011 om 03:10 PM door Kris.)
Bericht: #1
Julien Meyer
Zelleberg Sylvaner 2008 non ouillé en biodynamisch. Eerste keer dat ik iets non ouillé drink dat geen savagnin is. Matig "geoxideerd" met de typische okkernoten en van die verrimpelde appels. Ook opvallend is dat ik er geen curry uithaal. Niet geweldig, wel ok !
Wel opvallend is de glazen "kurk" met plastic joinke. Strange...
En proficiat aan Doc !! Een aparte topic "Jura" zou een mooie inkomer zijn Wink
02-09-2011, 03:14 PM
Bericht: #2
RE: Julien Meyer
Dit schreven we ooit over de 2005 (proeverij met Vinejo, Bert en Tienne): Appel en gerookte toetsen in de zeer fijne neus(die in eerste instantie deed denken aan een knappe Bourgogne) In de mond een mooie vettigheid maar zeer hoge zuren die de wijn gewoon pérfect deden matchen bij de tartaar van tonijn in zure room met ansjovis en pijnboompitten
88/100

"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry)
02-09-2011, 03:26 PM
Bericht: #3
RE: Julien Meyer
Dank, Matten om me eraan te herinneren dat ik deze wijn ooit dronk. Wink Bij ons geen noties over oxidatieve toetsen blijkbaar?
(grmbl... krijg hier weer goesting in die tartaar)

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
02-09-2011, 04:04 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 02-09-2011 om 04:05 PM door Mt.)
Bericht: #4
RE: Julien Meyer
'k Heb nog eentje liggen. Vé de tartaar, ik de Meyer applaus.

"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry)


Ga naar locatie: