Straffe Hendrik
|
07-01-2010, 06:07 PM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
Straffe Hendrik
Ik ben op dit moment van een tripel Brugse Straffe Hendrik aan het genieten. (9°) Met een stukje Tomme de Montagne: heerlijk! Mooie florale en kruidige neus, drop.. (Chet Baker is net "The thrill is gone" aan het zingen)
"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry) |
|||
07-01-2010, 06:12 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: Straffe Hendrik
Om 5 uur savonds ?
Klinkt als een mooie start van de avond. Sommige mensen zitten nog op hun werk... |
|||
07-01-2010, 06:26 PM
Bericht: #3
|
|||
|
|||
RE: Straffe Hendrik
Tuurlijk, 17 uur is mijn aperitiefuur. Ik eet meestal rond 18 uur. Handig als je bureau thuis gevestigd is .
"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry) |
|||
08-01-2010, 10:51 PM
Bericht: #4
|
|||
|
|||
RE: Straffe Hendrik
.... elke dag om 17u beginnen aperitieven ... da komt nie goe ! :-)
Wine is sunlight , held together by water ! |
|||
09-01-2010, 12:55 AM
Bericht: #5
|
|||
|
|||
RE: Straffe Hendrik
Ja maar ik stop dan ook vroeger he .
"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry) |
|||
09-01-2010, 01:49 PM
Bericht: #6
|
|||
|
|||
RE: Straffe Hendrik
Ja, en dan begint hij aan het zware werk
|
|||
|