Jumboscampi met geroerbakte groenten opgefrist met gazpacho
|
11-06-2014, 05:05 PM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
Jumboscampi met geroerbakte groenten opgefrist met gazpacho
Een gerechtje waar we zowel wit als rosé bij probeerden.
De Gomariz uit de streek van de albarino ( Galicie) is gemaakt van een andere druif, namelijk de treixadura. Toch wel een albarinho- karakter en heel mooi bij het gerecht. De Bellet (les Coteaux), een 100 % rolle (vermoed ik) was oook ideaal (zeer nobel) Een andere Bellet maar dan rosé van Chateau de Cremat had een even pure smaak (floraal ook) en ging ook mooi bij de jumbo scampie en co... Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
11-06-2014, 05:06 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: Jumboscampi met geroerbakte groenten opgefrist met gazpacho
Hier de foto vd wijnen...
Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
|