Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met buffelmozzarella en salsa verde
11-06-2014, 05:15 PM
Bericht: #1
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met buffelmozzarella en salsa verde
Hierbij dronken we een pinot noir uit de Elzas, de Helios 2009 van Agapé. Heel mooie combinatie.


Bijlagen Afbeeldingen
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
11-06-2014, 05:16 PM
Bericht: #2
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met buffelmozzarella en salsa verde
Foto vd wijn


Bijlagen Afbeeldingen
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)


Ga naar locatie: