Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Le Mas Du Pere Jean
12-08-2015, 12:41 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 12-08-2015 om 12:43 PM door shiraz.)
Bericht: #1
Le Mas Du Pere Jean
Le mas du père jean
Begin juli heb ik het genoegen gehad een 7 tal dagen te kunnen verblijven in Le Mas du Père Jean.
Deze 300 jaar oude mas wordt uitgebaat door het Vlaamse koppel Frank Van Den Bogaert en zijn vrouw Martine Van Hooydonck.
Frank en Martine hadden in een vorig leven diverse horecazaken in de Kempen, zoals in De Farmasie in Vosselaar, De Watermolen in Kasterlee en De Eiken in Oostmalle.
5 Jaar geleden verhuisden ze, samen met hun zoontje Noa, naar het zonnige zuiden, naar het dorpje La Roche Saint Secret Béconne.
Deze culinair hoog aangeschreven chambres d’hôtes is gelegen in het hartje van de Drôme Provençale, tussen de wijngaarden en de lavendelvelden en in de schaduw van de Mont Ventoux.
In de omgeving kunt u wandelen, mountainbiken of in één van de naburige dorpjes een markt gaan bezoeken. De streek is een paradijs voor wijnliefhebbers.
We zijn tijdens ons verblijf culinair verwend. Wat bij het ontbijt en het diner op tafel komt, is hoogstaand. Le Mas du Père Jean heeft van de site logeren bij Belgen een fourchette gekregen. Ze zijn hiermee zelfs de enige in de lijst uit de regio Rhône Alpes en Provence.
Ook beschikt men hier over een mooie wijnkaart met keuze uit de betere wijndomeinen uit de buurt, zoals Le Plan Vermeersch, Domaine De Grangeneuve, Domaine des Escaravaille om er maar een paar te noemen.
Dit adresje is zeker een aanrader Slurp Slurp Slurp
http://www.mas-du-pere-jean.com/NL/aantafel.html

My tastes are simple, I am easily satisfied with the best.
Winston Churchil


Ga naar locatie: