Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Food@London
28-06-2016, 12:32 AM
Bericht: #1
Food@London
Tijdens ons bezoek aan RAW vorige maand kon een bezoek aan Noble Rot niet ontbreken. In Angelsaksische hipstermilieus is dit echt wel THE magazine, en naar aanleiding van de goede kritieken die de onlangs geopende wijnbar kreeg en een korte blik op de ronduit fantastische wijnkaart moesten we hier toch langs. Een volledig verslag via onderstaande link!

London Food (I) - Noble Rot
14-07-2016, 02:19 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 14-07-2016 om 06:35 PM door don quichotte.)
Bericht: #2
RE: Noble Rot (London)
(28-06-2016 12:32 AM)Kupers schreef:  Tijdens ons bezoek aan RAW vorige maand kon een bezoek aan Noble Rot niet ontbreken. In Angelsaksische hipstermilieus is dit echt wel THE magazine, en naar aanleiding van de goede kritieken die de onlangs geopende wijnbar kreeg en een korte blik op de ronduit fantastische wijnkaart moesten we hier toch langs. Een volledig verslag via onderstaande link!

London Food (I) - Noble Rot

En was de " Discretionary 10%...12.75% service Charge" inbegrepen?
Dit is een respectabele zaak maar ook zo duur.
De maten die ze daar ook hanteren voor de "small" en "medium" gevulde glazen zijn ook bijna de helft kleiner dan in vele andere wijnbars in Londen.

There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard.
Mark Twain (1835-1910)
24-07-2016, 08:38 PM
Bericht: #3
RE: Noble Rot (London)
Totale prijs is alles inbegrepen, wijn echter niet. Per glas is het inderdaad tricky, maar persoonlijk vind ik dat er zeer weinig wijnbars zijn die per glas een aanbod hebben dat prijs-kwaliteit in orde is, en ook nog verrassend kan zijn voor een wijnliefhebber. Ook bij ons, als ik eens met vrienden naar Etiquette in Brussel ga kan je je blauw betalen aan de probeerhoeveelheden per glas, de kasten zullen ook moeten worden afbetaald zeker...
25-07-2016, 12:26 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 25-07-2016 om 12:27 AM door don quichotte.)
Bericht: #4
RE: Noble Rot (London)
(24-07-2016 08:38 PM)Kupers schreef:  Totale prijs is alles inbegrepen, wijn echter niet. Per glas is het inderdaad tricky, maar persoonlijk vind ik dat er zeer weinig wijnbars zijn die per glas een aanbod hebben dat prijs-kwaliteit in orde is, en ook nog verrassend kan zijn voor een wijnliefhebber. Ook bij ons, als ik eens met vrienden naar Etiquette in Brussel ga kan je je blauw betalen aan de probeerhoeveelheden per glas, de kasten zullen ook moeten worden afbetaald zeker...

Bedankt voor je reactie Kupers.
Ik kende die zaak in London.Rolleyes
Ik weet niet dat je regelmatig in London komt maar je moet per gelegenheid de wijnbar/bistro de " 10 Cases" eens aandoen.
Democratischer van prijs maar ik reken op een "mark up" factor van 3....4 voor wijnen die in mijn kelder liggen.
Rekening houdend met de € / £ is dit in vele gevallen nog beter dan in onze lokale gelegenheden.

There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard.
Mark Twain (1835-1910)
29-08-2016, 11:12 PM
Bericht: #5
RE: Food@London
Eerlijk is eerlijk, het was een zwaar weekend. Een bezoek aan Ottolenghi kwam niet volledig tot zijn recht aangezien we nog aan het recupereren waren van een uitgebreide middag bij Noble Rot, maar voor een geeky amateurkok is het toch wel een van de trekpleisters denk ik. Op de eerste dag van RAW bezochten we Taberna do Mercado, een van de hippere Portugese restaurants. Een aparte keuken, maar toch nog opmerkelijk goed verteerbaar na een hele middag wijn proeven, plus een flesje Engelse schuimwijn (je moet natuurlijke wijnen toch ergens mee doorspoelen...).

London Food (II) - Ottolenghi Spitalfields

London Food III - Taberna do Mercado
05-07-2017, 04:34 PM
Bericht: #6
RE: Food@London
Gezien we dit jaar toch al verschillende malen in de UK zijn gepasseerd, kan een terugblik op een restaurantbezoek hier niet uitblijven. Een verslag van een fanboy die bij Ottolenghi gaat eten.

https://thewineanalyst.org/2017/07/05/lo...ghis-nopi/


Ga naar locatie: