Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pascal Berthier, Saint-Amour
25-10-2017, 07:40 PM
Bericht: #1
Pascal Berthier, Saint-Amour
Esprit de Séduction 2015, Saint-Amour

Mooie neus direct na openen met rijp rood fruit, floraliteit en wat natte steen. In de mond echter niet te drinken. Bitter van in het begin en redelijk stevige tannines. Dan maar een agressieve zuurstofkuur gegeven in de karaf. En dat heeft gelukkig geholpen. De aroma's zijn nu wat meer geevolueerd naar zwart fruit, met rijpe kers, kruidige tonen, peper, wat blauwe bes. In de mond goede zuren die voor wat fraicheur zorgen en de tannines zijn er nog maar zijn rijp. Heb wat alcohol ook. Het fruit moet wat onderdoen in de mond voor al de rest. Dit is een vrij stevig beestje, en zal volgens mij nog wat op zijn plooi moeten komen. "Drink now" zegt James Sukkel... Cool

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
25-10-2017, 10:32 PM
Bericht: #2
RE: Pascal Berthier, Saint-Amour
(25-10-2017 07:40 PM)Olivier schreef:  Esprit de Séduction 2015, Saint-Amour

Mooie neus direct na openen met rijp rood fruit, floraliteit en wat natte steen. In de mond echter niet te drinken. Bitter van in het begin en redelijk stevige tannines. Dan maar een agressieve zuurstofkuur gegeven in de karaf. En dat heeft gelukkig geholpen. De aroma's zijn nu wat meer geevolueerd naar zwart fruit, met rijpe kers, kruidige tonen, peper, wat blauwe bes. In de mond goede zuren die voor wat fraicheur zorgen en de tannines zijn er nog maar zijn rijp. Heb wat alcohol ook. Het fruit moet wat onderdoen in de mond voor al de rest. Dit is een vrij stevig beestje, en zal volgens mij nog wat op zijn plooi moeten komen. "Drink now" zegt James Sukkel... Cool
Het domein ken k niet. Nieuwe ontdekking?
26-10-2017, 07:38 AM
Bericht: #3
RE: Pascal Berthier, Saint-Amour
Eigenlijk vooral de ontdekking van een winkeltje dicht bij mijn werk, Cave 1929. Altijd leuk om eens te kunnen gaan snuisteren en zo'n proefflesje mee te nemen.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)


Ga naar locatie: