|
RAW Wine Bazaar, Gent
|
|
16-10-2025, 12:17 PM
|
|||
|
|||
|
RAW Wine Bazaar, Gent
https://www.rawwine.com/fairs/bazaar-ghe...ho70EeKeoQ
6-7 december in het Wintercircus in Gent. Jammer genoeg kan ik er niet naartoe. Had anders graag eens willen passeren. Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
|
16-10-2025, 09:18 PM
|
|||
|
|||
RE: RAW Wine Bazaar, Gent
(16-10-2025 12:17 PM)Olivier schreef: https://www.rawwine.com/fairs/bazaar-ghe...ho70EeKeoQ Je kan ook gewoon een muis vangen, weken in warm water en dan drinken he.
Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
|
16-10-2025, 11:56 PM
|
|||
|
|||
RE: RAW Wine Bazaar, Gent
(16-10-2025 09:18 PM)vinejo schreef:(16-10-2025 12:17 PM)Olivier schreef: https://www.rawwine.com/fairs/bazaar-ghe...ho70EeKeoQ Daar zal ongetwijfeld van dattum bijzitten, ja. Maar ik ga ervan uit dat er ook interessante dingen te vinden zullen zijn. En gelukkig heb jij nu katten die de muis kunnen vangen he
Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
|
17-10-2025, 11:15 AM
|
|||
|
|||
RE: RAW Wine Bazaar, Gent
(16-10-2025 11:56 PM)Olivier schreef:(16-10-2025 09:18 PM)vinejo schreef:(16-10-2025 12:17 PM)Olivier schreef: https://www.rawwine.com/fairs/bazaar-ghe...ho70EeKeoQ ![]() Vanaf nu, alle natuurlijke wijnen welkom!
Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
|
17-10-2025, 12:41 PM
|
|||
|
|||
|
RE: RAW Wine Bazaar, Gent
Wat ik me onlangs afvroeg: als je nu zelf een minimale hoeveelheid sulfieten (enkele milliliter) aan een natuurlijke wijn toevoegt bij het ontkurken, zou je dan die muizigheid nog kunnen vermijden?
|
|||
|
17-10-2025, 05:42 PM
|
|||
|
|||
RE: RAW Wine Bazaar, Gent
(17-10-2025 12:41 PM)Thomas schreef: Wat ik me onlangs afvroeg: als je nu zelf een minimale hoeveelheid sulfieten (enkele milliliter) aan een natuurlijke wijn toevoegt bij het ontkurken, zou je dan die muizigheid nog kunnen vermijden? Oef, daar vraag je iets. Van wat ik lees, begreep ik dat dit veroorzaakt wordt door melkzuurbacteriën, dus dan zou ik denken dat je je sulfiet wil gebruiken voor dat die bacteriën hun werk kunnen doen. Maar aan chemie had ik altijd al een broertje dood… Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
|
|

