Zacht gebak met kersen, amandelen en ricotta
|
11-06-2014, 05:30 PM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
Zacht gebak met kersen, amandelen en ricotta
Tja...
Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
11-06-2014, 09:15 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: Zacht gebak met kersen, amandelen en ricotta
There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard. Mark Twain (1835-1910) |
|||
11-06-2014, 10:08 PM
Bericht: #3
|
|||
|
|||
RE: Zacht gebak met kersen, amandelen en ricotta
Van die Sigalas Rabaud 1995 heb ik zelf ook ettelijke flesjes geledigd enkele jaren terug. Sauternes op leeftijd kan schoon zijn, hé. Kan de dochter haar geboortejaar al apprecieren?
"The poor man, the budget drinker, is forced to make choices and sacrifices that can only sharpen his discrimination and his appreciation of competing pleasures. Starting at the top, one will miss the climb." Jay McInerney, auteur van Bright Lights, Big City |
|||
11-06-2014, 11:55 PM
Bericht: #4
|
|||
|
|||
RE: Zacht gebak met kersen, amandelen en ricotta
@ Don: die Canon was er nog kwansuis bijgekomen bij t vorige gerecht (vlees), - hij was trouwens bijzonder goed, morgen plan ik de rest van de fles in de slokdarm te kieperen.
@Carl Z is in volle examenperiode, dus Margot heeft er niet van geproefd. Heb nog wel een flesje of twee om te bewaren. De wijn viel trouwens enorm mee, was nog een pak beter dan een paar jaar terug... Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
17-09-2019, 09:45 PM
Bericht: #5
|
|||
|
|||
Sigalas Rabaud 1998
Ik heb geen specifieke rubriek gevonden van deze Sauternes 1 er cru. Daarom komt ie hier in de nasleep van een degustatie van Sigalas Rabaud 1995. Ik hoop dat dit ook zo uitwerkt.
Onze Schone van Boskoop heeft dit najaar nogal wat appelen opgeleverd. Verleden jaar nagenoeg niets, dit jaar een volle emmer. Die worden met boter, suiker, kaneel en wat honig gestoofd in de oven. Dit typische zoet-zure gerecht vraagt dan om begeleiding. En die werd vandaag gevonden in een Sigalas Rabaud 1998. Het werd een geslaagde combinatie. Oud goud in het glas met een tertiair boeket van noten allerhande, een likeurmond met lange afdronk waarin de frisheid niet ontbrak. Voldragen en toch elegant. |
|||
|