Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
World's End
12-08-2020, 02:05 PM
Bericht: #1
World's End
Amerikaans domein World's End is bij weinig wijnliefhebbers bekend in Europa ondanks de Europese eigenaar (woonachtig in St. Emilion Bordeaux) Jonathan Maltus. Inderdaad van Le Dome, Tessier, Vieux Mazerat, le Carré etc etc.

Zijn Amerikaanse wijnen dragen allemaal namen van zijn lievelings pop- rocksongs van weleer zoals: Stir it Up, Wavelength, Little Sister, If six was nine, Against the wind etc etc.

Rebel Rebel 2013: Zo mooi als het nummer van Bowie is zo goed is de wijn. De zeer ongebruikelijke blend van 90% Chardonnay en 10% Riesling is wat deze wijn zo bijzonder maakt. In de mond de duidelijke tonen van houtgerijpte Chardonnay zoals Hazelnoot, Boter, Perziken terwijl in de mond de frisse kenmerken van Riesling zich tonen. Volle wijn met goede frisheid en zuurgraad. Jonathan Maltus vertelde me dat hij samen met een kameraad op een terras zat waarbij zijn maat Riesling dronk en hij Chardonnay. In het bijna lege glas van zijn maat werd per ongeluk Chardonnay geschonken...foutje.....maar Rebel Rebel was geboren.....94/100


Bijlagen Afbeeldingen
   

Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio
Handelaar in High-end wijnen
12-08-2020, 06:00 PM
Bericht: #2
RE: World's End
Inderdaad nooit van gehoord. Hopelijk beter dan zijn saintems, want voor 1 of andere reden konden die mij nog niet erg bekoren.

WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië)


Ga naar locatie: