Rib eye
|
24-04-2021, 11:19 PM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
Rib eye
Korte omschrijving.
De Black Angus rib eye uit het dorp was heerlijk smaakvol en mals en de Branaire Duluc Ducru 1996 is echt geweldig mooi op dronk momenteel. Genieten! Wat is Bordeaux op het juiste moment toch fijn. Kleinschalige importeur van voornamelijk Franse wijn. Houdt van klassieke wijnen |
|||
24-04-2021, 11:37 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: Rib eye
Jaloers ... en dan vooral op die eclectische verzameling snijplanken
When in doubt ... drink Pomerol ! |
|||
24-04-2021, 11:48 PM
Bericht: #3
|
|||
|
|||
RE: Rib eye
(24-04-2021 11:19 PM)Sur la Table schreef: Korte omschrijving.Ziet er fantastisch smakelijk uit. En een super topwijn! |
|||
26-04-2021, 10:09 AM
Bericht: #4
|
|||
|
|||
RE: Rib eye
Die rib eye ziet er heerlijk uit.
Eerst in de pan gekorst en dan de oven in? |
|||
26-04-2021, 11:06 AM
Bericht: #5
|
|||
|
|||
RE: Rib eye
(26-04-2021 10:09 AM)Corto schreef: Die rib eye ziet er heerlijk uit. Ja inderdaad. Aangebraden in geklaarde boter, daarna in de oven op 120 graden tot een kerntemp van 55 graden was bereikt. Daarna nog even een half uur met rust gelaten. Het was de beste rib eye die ik heb gehad tot nu toe. Het vet zit ook op een mooie plek en bij elkaar. Kleinschalige importeur van voornamelijk Franse wijn. Houdt van klassieke wijnen |
|||
26-04-2021, 11:31 AM
Bericht: #6
|
|||
|
|||
RE: Rib eye
Het water komt me al in de mond. Bedankt voor de uitleg en de bijhorende foto's.
|
|||
|