Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zalmhaasje met zachtjes gegaarde tomaatjes en olijven
27-11-2017, 12:08 PM
Bericht: #14
RE: zalmhaasje met zachtjes gegaarde tomaatjes en olijven
(26-11-2017 01:32 PM)gertjeuh schreef:  
(26-11-2017 12:53 PM)wvd schreef:  
(26-11-2017 12:41 PM)gertjeuh schreef:  
(26-11-2017 12:35 PM)wvd schreef:  Wij drinken meestal rode wijn bij de vis. Blush
Je moet wel wat uitkijken met tannines, CS is niet geschikt.

Men eerste keuze was ook rood. Wink
Hou zelf ook wel van wijnen die op finesse gemaakt zijn en laag in tannines zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=EC2BFL43zrE

Mijn eerste gedacht kwam uit het Catalaanse. Wink
Er zijn veel meer regio's dan enkel bourgogne die finesse wijnen maken met lage tannines hé Wvd!

Maar dat wist jij waarschijnlijk wel...

O ja? Wink

Het ging me er om dat zelfs iemand als Thibault Liger-Belair vindt dat zijn toch wel erg stevige, donkere Nuits past bij vis!
Maar idd, ook sommige Zuidelijke Rhône's, Barbera, ev. een Chianti enz. moet kunnen.
Maar voor mij liever geen Cabernet, Syrah of andere donkerdere wijnen, die zie ik toch eerder voor de carnivoren.


Berichten in deze discussie
RE: zalmhaasje met zachtjes gegaarde tomaatjes en olijven - wvd - 27-11-2017 12:08 PM

Ga naar locatie: