Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chateau de Pibarnon
03-06-2014, 07:27 PM
Bericht: #61
RE: Chateau de Pibarnon
Met nog een winefie er bij!


[/quote]

een wijntje met een speciale reflexie

Champagne is noodzakelijk in tijden van verlies en verplicht in tijden van overwinning
04-04-2016, 10:48 AM
Bericht: #62
RE: Chateau de Pibarnon
Gisteren de rosé 2013 in het glas.
Grote wijn!
Maar niet groot genoeg want veel te rap op...
Niveau Tempier, no doubt.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
22-03-2019, 05:02 PM
Bericht: #63
RE: Chateau de Pibarnon
Maintenant, heute gvd, de rosé 2015 in het glas.
Prachtige ajuinschilkleur, dikke vette tranen.
Perzik en appelsienzeste in de neus, efkens wat rabarber, een zilte mineraliteit.
Soepel en geolied in de mond, bijna vettig, het zilte komt terug, mooi evenwicht, eindigt met een bittertje.
Geen idee of dit vandaag natuurlijk, biologisch, biodynamisch of conventioneel wordt gemaakt maar de wijn is alvast heerlijk en drinkt (veel te) lekker weg...


Bijlagen Afbeeldingen
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
22-03-2019, 06:03 PM
Bericht: #64
RE: Chateau de Pibarnon
(22-03-2019 05:02 PM)vinejo schreef:  Maintenant, heute gvd, de rosé 2015 in het glas.
Prachtige ajuinschilkleur, dikke vette tranen.
Perzik en appelsienzeste in de neus, efkens wat rabarber, een zilte mineraliteit.
Soepel en geolied in de mond, bijna vettig, het zilte komt terug, mooi evenwicht, eindigt met een bittertje.
Geen idee of dit vandaag natuurlijk, biologisch, biodynamisch of conventioneel wordt gemaakt maar de wijn is alvast heerlijk en drinkt (veel te) lekker weg...


gvd van deze beschrijving krijg ik de zever in mijne mond - straks ook ne bandol rosè opentrekken denk ik (Tempier 2017)
08-07-2019, 01:18 PM
Bericht: #65
RE: Chateau de Pibarnon
Piibarnon 2010
Laatste wijn van een hele reeks die ons door T en C werd voorgeschoteld.
In de neus eerst dode bladeren maar dan een korf vol bosfruit en leder die ons naar de mooiste der Zuidelijke wijnstreken leidde. Nochtans was er even twijfel tssn Ch9 en Bandol maar de ultieme fraicheur in de mond overtuigde ons dat we een heerlijke Bandol in het glas hadden.


Bijlagen Afbeeldingen
   

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)


Ga naar locatie: