Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Off aromas
21-02-2017, 10:23 PM
Bericht: #1
Off aromas
Interessant stukje :

http://www.winespectator.com/blogs/show/...ine-Lovers

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
22-02-2017, 10:36 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 22-02-2017 om 10:36 AM door 33S.)
Bericht: #2
RE: Off aromas
Brett stoort mij meestal niet zo, en lichte oxidatie kan ik bijvoorbeeld ook wel verdragen. Meer problemen heb ik met nieuw hout, zeker als het zwaar "getoast" is. Het lijkt vaak of ik dan iets totaal anders proef dan de mensen rondom mij. En dit wordt precies erger en erger.

I was just, I was just, I was just sitting here thinking
About your kiss and your warm embrace
When the reflection in the glass that I held to my lips baby
Revealed the tears that were on my face
22-02-2017, 10:54 AM
Bericht: #3
RE: Off aromas
(22-02-2017 10:36 AM)33S schreef:  Brett stoort mij meestal niet zo, en lichte oxidatie kan ik bijvoorbeeld ook wel verdragen. Meer problemen heb ik met nieuw hout, zeker als het zwaar "getoast" is. Het lijkt vaak of ik dan iets totaal anders proef dan de mensen rondom mij. En dit wordt precies erger en erger.

Zeker als het wat karamellig wordt, vind ik. Bio-aroma's word ik ook niet wild van, en daarmee bedoel ik niet de animale aroma's, maar iets dat ik moeilijk kan definieren.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)


Ga naar locatie: