Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Francesco Boschis
20-11-2017, 07:58 PM
Bericht: #1
Francesco Boschis
Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen...
20-11-2017, 09:05 PM
Bericht: #2
RE: Francesco Boschis
(20-11-2017 07:58 PM)dakur schreef:  Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen...

Welke druif is dit Dakur?

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
20-11-2017, 09:31 PM
Bericht: #3
RE: Francesco Boschis
(20-11-2017 09:05 PM)Olivier schreef:  
(20-11-2017 07:58 PM)dakur schreef:  Dogliani Superiore - Vigna Del Prey 2011. Fles 2 van 3. Dag 2. Nog steeds een jonge paarse kleur, quasi ondoorzichtig. In de neus een kruidentuil met a.o. laurier en een toets van donkere chocolade. Geeft zich nog niet volledig. In de mond een concentratie van bosbes en aardbei. Mondvullende wijn waarbij de zuren nog steeds prominent aanwezig zijn. Ik denk dat ik nog een 5-tal jaar wacht om fles 3 te openen...

Welke druif is dit Dakur?

100% Dolcetto. Wink

Save water drink wine!
20-11-2017, 09:34 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 20-11-2017 om 09:38 PM door Smaakatleet.)
Bericht: #4
RE: Francesco Boschis
Is dat geen Dolcetto?

Edit Benz is me voor.

Dakur geen beetje alcohol in neus?
Zijn wel de vollere Dolcetto's dit hé Smile
20-11-2017, 10:35 PM
Bericht: #5
RE: Francesco Boschis
Citaat:Zijn wel de vollere Dolcetto's dit hé

Ja blijkbaar. Ik verschiet er wat van. Maar heb er eigenlijk nog niet genoeg van gedronken.

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
20-11-2017, 11:19 PM
Bericht: #6
RE: Francesco Boschis
(20-11-2017 09:34 PM)gertjeuh schreef:  Is dat geen Dolcetto?

Edit Benz is me voor.

Dakur geen beetje alcohol in neus?
Zijn wel de vollere Dolcetto's dit hé Smile

Viel geweldig mee, ondanks zijn 14% ! Geschonken aan ongeveer 16°. En inderdaad, het vollere werk ! Smile
21-11-2017, 06:24 AM
Bericht: #7
RE: Francesco Boschis
Zijn ook wel gekend voor wat verouderingspotentieel.
Dacht dat die wel minstens 13% alcohol moesten hebben.
Als ik verkeerd ben don't shoot me...


Ga naar locatie: