Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trotanoy
24-11-2014, 12:20 AM
Bericht: #61
RE: Trotanoy
(23-11-2014 11:42 PM)don quichotte schreef:  
(23-11-2014 07:52 PM)vinejo schreef:  Mijn schoonbroer aan het werk deze middag.
Ik zat gelukkig aan dezelfde tafel wijn

Gelukzak.
Ik zou ook een van die apostelen willen zijn aan die tafel.Sad

Denk nochtans dat er aan de tafel ten huize Don Q ook af en toe wel bijbelse taferelen geschieden ;-)

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
29-11-2014, 04:32 PM
Bericht: #62
RE: Trotanoy
En mirakels: 2 flessen wijn worden er plots 20

Wine is sunlight , held together by water !
29-11-2014, 10:34 PM
Bericht: #63
RE: Trotanoy
hoe was die '99, Jo?

Bibere humanum est, ergo bibamus.
30-11-2014, 03:27 AM
Bericht: #64
RE: Trotanoy
(29-11-2014 10:34 PM)Bert schreef:  hoe was die '99, Jo?

Zeer schoon, fluwelig, aards, evenwichtig. Noteerde niks ter plaatse maar denk een score van 93.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
15-10-2016, 02:11 PM
Bericht: #65
RE: Trotanoy
Trotanoy 1994 ( tasting 14/10/16 )

Neus - houterig, stoffering, lichte parfum van vervlogen fruit
Smaak - zuren, beetje snoeperig
Afdronk - persoonlijk trok dit te droog voor mij, beetje wrang

Mathijs

When in doubt ... drink Pomerol !
23-01-2017, 04:05 PM
Bericht: #66
RE: Trotanoy 2002
Deze bejubelde Pomerol heb ik nog niet dikwijls mogen proeven. Zaterdag uitgenodigd en ik mocht een fles gaan kiezen. Kom ik daar toch geen flessen Totanoy 2002 tegen zeker!
Effe polsen en ja, mocht open. Eindelijk deze ook op het palmares.
Zorgvuldig gedecanteerd en even laten open komen: nog mooi heldere frisrode, aantrekkelijke kleur.
Aan de neus echter weinig te beleven, walsen helpt niet veel, een wat ingetogen neus met stoffig, tikje "baksteen" en een vleugje pruimen... Geen forse noch intrigerende aroma's, eerder wat je van een kleine Médoc verwacht. Bizar. Vrij droge aanzet, licht tot halfvol, valt wat weg in de mond, geen vulling en vrij droog naar de eerder middelmatige afdronk toe. Navraag leert dat deze bij de betrouwbare handel is aangekocht en in ondergrondse kelder perfect bewaard. Zelden zo'n wijn-ontgoocheling gehad. Ik dacht natuurlijk: het ligt aan mij, maar mijn vrouw, die niet wist wat ze in 't glas had schoof dat naar mij en zei: "Hier, ik zal straks wel rijden.." en dus wist ik het wel zeker. Nog even verifiëren met een overschotje van een degustatiewijn, Gigondas 2013 van Bosquets. Die maakte brandhout van de Trotanoy. Iemand deze al geproefd, ik dacht aan een getruceerde fles, want ik kan het amper geloven, maar eigenaar verzekerd van de herkomst. Niet dat er een fout in zat, er zat buiten wat zuren en tannine niet veel meer in... Iemand info hierover?
23-01-2017, 10:30 PM
Bericht: #67
RE: Trotanoy 2002
(23-01-2017 04:05 PM)wvd schreef:  Deze bejubelde Pomerol heb ik nog niet dikwijls mogen proeven. Zaterdag uitgenodigd en ik mocht een fles gaan kiezen. Kom ik daar toch geen flessen Totanoy 2002 tegen zeker!
Effe polsen en ja, mocht open. Eindelijk deze ook op het palmares.
Zorgvuldig gedecanteerd en even laten open komen: nog mooi heldere frisrode, aantrekkelijke kleur.
Aan de neus echter weinig te beleven, walsen helpt niet veel, een wat ingetogen neus met stoffig, tikje "baksteen" en een vleugje pruimen... Geen forse noch intrigerende aroma's, eerder wat je van een kleine Médoc verwacht. Bizar. Vrij droge aanzet, licht tot halfvol, valt wat weg in de mond, geen vulling en vrij droog naar de eerder middelmatige afdronk toe. Navraag leert dat deze bij de betrouwbare handel is aangekocht en in ondergrondse kelder perfect bewaard. Zelden zo'n wijn-ontgoocheling gehad. Ik dacht natuurlijk: het ligt aan mij, maar mijn vrouw, die niet wist wat ze in 't glas had schoof dat naar mij en zei: "Hier, ik zal straks wel rijden.." en dus wist ik het wel zeker. Nog even verifiëren met een overschotje van een degustatiewijn, Gigondas 2013 van Bosquets. Die maakte brandhout van de Trotanoy. Iemand deze al geproefd, ik dacht aan een getruceerde fles, want ik kan het amper geloven, maar eigenaar verzekerd van de herkomst. Niet dat er een fout in zat, er zat buiten wat zuren en tannine niet veel meer in... Iemand info hierover?

Tof van die mensen om je te laten kiezen Smile
En tof dat je een Bordeaux kiest ;-)
En jammer dat die dan tegenviel
Ik neem het risico op boe-geroep van sommigen er maar bij ("Booeeeeh, altijd excuses als den Bordeaux niet goed is!!" taz ) maar moet toch even dit opmerken:
1. 2002 is op rechteroever zowat het slechtste jaar van deze eeuw.
2. Bordeaux van meer dan 10-15 jaar oud (en dit herhaal ik al jaren tegen jan en alleman) moet je lang op voorhand ontkurken (minstens 4 uur), of, in spoedgevallen, minstens een uur karaf geven en op temperatuur brengen (kwam ie uit de kelder?)
Dat zijn geen fabeltjes om Bordeaux te verdedigen (waarom zou ik eigenlijk?) maar effectieve ervaringsgerichte theorieën.
Anderzijds kán het natuurlijk een off-bottle geweest zijn, op CT zijn de comments niet slecht (doch ook niet euforisch).

Then again...na de Zwijnerij zondag schonk Dr D. ons een Lady Langoa 1993 (tweede wijn van Langoa Barton) right from the cellar. Was direct lekker.
Dus daar gaan de theorieën Rolleyes

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
23-01-2017, 10:51 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 23-01-2017 om 10:56 PM door Benz.)
Bericht: #68
RE: Trotanoy 2002
(23-01-2017 10:30 PM)vinejo schreef:  
(23-01-2017 04:05 PM)wvd schreef:  Deze bejubelde Pomerol heb ik nog niet dikwijls mogen proeven. Zaterdag uitgenodigd en ik mocht een fles gaan kiezen. Kom ik daar toch geen flessen Totanoy 2002 tegen zeker!
Effe polsen en ja, mocht open. Eindelijk deze ook op het palmares.
Zorgvuldig gedecanteerd en even laten open komen: nog mooi heldere frisrode, aantrekkelijke kleur.
Aan de neus echter weinig te beleven, walsen helpt niet veel, een wat ingetogen neus met stoffig, tikje "baksteen" en een vleugje pruimen... Geen forse noch intrigerende aroma's, eerder wat je van een kleine Médoc verwacht. Bizar. Vrij droge aanzet, licht tot halfvol, valt wat weg in de mond, geen vulling en vrij droog naar de eerder middelmatige afdronk toe. Navraag leert dat deze bij de betrouwbare handel is aangekocht en in ondergrondse kelder perfect bewaard. Zelden zo'n wijn-ontgoocheling gehad. Ik dacht natuurlijk: het ligt aan mij, maar mijn vrouw, die niet wist wat ze in 't glas had schoof dat naar mij en zei: "Hier, ik zal straks wel rijden.." en dus wist ik het wel zeker. Nog even verifiëren met een overschotje van een degustatiewijn, Gigondas 2013 van Bosquets. Die maakte brandhout van de Trotanoy. Iemand deze al geproefd, ik dacht aan een getruceerde fles, want ik kan het amper geloven, maar eigenaar verzekerd van de herkomst. Niet dat er een fout in zat, er zat buiten wat zuren en tannine niet veel meer in... Iemand info hierover?

Tof van die mensen om je te laten kiezen Smile
En tof dat je een Bordeaux kiest ;-)
En jammer dat die dan tegenviel
Ik neem het risico op boe-geroep van sommigen er maar bij ("Booeeeeh, altijd excuses als den Bordeaux niet goed is!!" taz ) maar moet toch even dit opmerken:
1. 2002 is op rechteroever zowat het slechtste jaar van deze eeuw.
2. Bordeaux van meer dan 10-15 jaar oud (en dit herhaal ik al jaren tegen jan en alleman) moet je lang op voorhand ontkurken (minstens 4 uur), of, in spoedgevallen, minstens een uur karaf geven en op temperatuur brengen (kwam ie uit de kelder?)
Dat zijn geen fabeltjes om Bordeaux te verdedigen (waarom zou ik eigenlijk?) maar effectieve ervaringsgerichte theorieën.
Anderzijds kán het natuurlijk een off-bottle geweest zijn, op CT zijn de comments niet slecht (doch ook niet euforisch).

Then again...na de Zwijnerij zondag schonk Dr D. ons een Lady Langoa 1993 (tweede wijn van Langoa Barton) right from the cellar. Was direct lekker.
Dus daar gaan de theorieën Rolleyes

thumbsup, + niet onbelangrijk, een wijn die niet uit eigen kelder komt en waarvan je dus nooit 100% zeker bent hoe hij bewaard is gebleven kan je nooit correct beoordelen! Wink

Save water drink wine!
24-01-2017, 12:33 AM
Bericht: #69
RE: Trotanoy 2002
(23-01-2017 10:51 PM)Benz schreef:  
(23-01-2017 10:30 PM)vinejo schreef:  
(23-01-2017 04:05 PM)wvd schreef:  Deze bejubelde Pomerol heb ik nog niet dikwijls mogen proeven. Zaterdag uitgenodigd en ik mocht een fles gaan kiezen. Kom ik daar toch geen flessen Totanoy 2002 tegen zeker!
Effe polsen en ja, mocht open. Eindelijk deze ook op het palmares.
Zorgvuldig gedecanteerd en even laten open komen: nog mooi heldere frisrode, aantrekkelijke kleur.
Aan de neus echter weinig te beleven, walsen helpt niet veel, een wat ingetogen neus met stoffig, tikje "baksteen" en een vleugje pruimen... Geen forse noch intrigerende aroma's, eerder wat je van een kleine Médoc verwacht. Bizar. Vrij droge aanzet, licht tot halfvol, valt wat weg in de mond, geen vulling en vrij droog naar de eerder middelmatige afdronk toe. Navraag leert dat deze bij de betrouwbare handel is aangekocht en in ondergrondse kelder perfect bewaard. Zelden zo'n wijn-ontgoocheling gehad. Ik dacht natuurlijk: het ligt aan mij, maar mijn vrouw, die niet wist wat ze in 't glas had schoof dat naar mij en zei: "Hier, ik zal straks wel rijden.." en dus wist ik het wel zeker. Nog even verifiëren met een overschotje van een degustatiewijn, Gigondas 2013 van Bosquets. Die maakte brandhout van de Trotanoy. Iemand deze al geproefd, ik dacht aan een getruceerde fles, want ik kan het amper geloven, maar eigenaar verzekerd van de herkomst. Niet dat er een fout in zat, er zat buiten wat zuren en tannine niet veel meer in... Iemand info hierover?

Tof van die mensen om je te laten kiezen Smile
En tof dat je een Bordeaux kiest ;-)
En jammer dat die dan tegenviel
Ik neem het risico op boe-geroep van sommigen er maar bij ("Booeeeeh, altijd excuses als den Bordeaux niet goed is!!" taz ) maar moet toch even dit opmerken:
1. 2002 is op rechteroever zowat het slechtste jaar van deze eeuw.
2. Bordeaux van meer dan 10-15 jaar oud (en dit herhaal ik al jaren tegen jan en alleman) moet je lang op voorhand ontkurken (minstens 4 uur), of, in spoedgevallen, minstens een uur karaf geven en op temperatuur brengen (kwam ie uit de kelder?)
Dat zijn geen fabeltjes om Bordeaux te verdedigen (waarom zou ik eigenlijk?) maar effectieve ervaringsgerichte theorieën.
Anderzijds kán het natuurlijk een off-bottle geweest zijn, op CT zijn de comments niet slecht (doch ook niet euforisch).

Then again...na de Zwijnerij zondag schonk Dr D. ons een Lady Langoa 1993 (tweede wijn van Langoa Barton) right from the cellar. Was direct lekker.
Dus daar gaan de theorieën Rolleyes

thumbsup, + niet onbelangrijk, een wijn die niet uit eigen kelder komt en waarvan je dus nooit 100% zeker bent hoe hij bewaard is gebleven kan je nooit correct beoordelen! Wink

Daar hou ik nu eens van. Interessante discussie.

Ik vind het mooi van wvd de manier hoe hij zijn niet positieve ervaring met deze Pomerol wijn ons deelt. Lang geleden dronk ik ook een aantal jaargangen van deze wijn: sommigen subliem sommigen ontgoochelend. Latere jaargangen niet meer gedronken omwille van de ridicule P/K.
Sommigen verwachten zeer veel van deze hoog geapprecieerde wijnen en als je eerlijk bent zijn velen hun prijs niet waard.

Een Bordeaux van meer dan 10..15 ..20 ...25 jaar die uit mijne kelder komt laat ik voor mezelf een halve dag ...tot één dag op temperatuur komen. Dan de kurk eraf en het glas in. En als die nog goed is; is hij van het eerste moment goed en nadien over gans de lijn. ( cfr een Pontet Canet van 1978 die ik onlangs dronk)

Citaat:Then again...na de Zwijnerij zondag schonk Dr D. ons een Lady Langoa 1993 (tweede wijn van Langoa Barton) right from the cellar. Was direct lekker.
Les Forts de Latour 1993 vind en vond ik beter dan de Latour 1993.

Citaat:+ niet onbelangrijk, een wijn die niet uit eigen kelder komt en waarvan je dus nooit 100% zeker bent hoe hij bewaard is gebleven kan je nooit correct beoordelen!
Gisteren dronk ik de Château Grand Corbin 2001; lichtelijk geoxideerd. Deze kwam niet uit mijn kelder. De Château Grand Corbin 1997 ook een jaar die de specialisten niet hoog aanschrijven, die ik nog heb liggen in mijn kelder is alles behalve geoxideerd. Dat wil niet zeggen dat dit een topwijn is.Rolleyes

There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard.
Mark Twain (1835-1910)
24-01-2017, 12:31 PM
Bericht: #70
RE: Trotanoy
Het probleem is: de kelder is quasi perfect, het leek helemaal geen off-bottle, de herkomst is onbesproken (wijnhandel met rechtstreekse lijn naar Moueix) en de wijn was (na proefje) deftig 1 uur op voorhand gedecanteerd met nogal wat lucht. We hadden trouwens eerst een andere Pomerol, Vray Croix de Gay 2001, en die toonde echt zijn leeftijd, ttz zeer rijp, ook niet geweldig om eerlijk te zijn.
En ik had echt gehoopt op eindelijk nog eens een mooie ervaring met een grote Bordeaux...heel jammer. Enfin, er is nog 1 fles over, maar ik raad hen aan die op de veiling te smijten, want gaat momenteel voor zeker 60€ en is er geen 15 waard.

Ik heb (vroeger) nog redelijk een paar okeeje 2002's gehad: Issan, Lagrange en Montrose herinner ik me, zo'n slecht jaar was het toch ook weer niet en als dat wel zo is, waarom zetten ze dit dan in de fles en verkopen ze het aan dergelijke prijzen en vindt de pers hem dan zo goed, want ik heb er ook de kenners eens op nageslagen:

TROTANOY 2002

JMQ:
Chateau Trotanoy, Pomerol rouge 2002 =
Date 2015-11
Note sur 20 16.75 Note sur 100 93
Publié dans Chronique 198-199 20160108AJOUT
Lieu de dégustation chez un particulier
Logo sur le bouchon : CRL. Couleur sombre, d'intensité normale et légère évolution. Nez fruité, mais un peu lourd. Nécessité de l'aérer voire le décanter. Jolie entrée en bouche, puis le vin fond, très fruité, savoureux, sur un corps normal et une finale réglissée, sèveuse et plutôt longue. Vin très agréable. Une autre bonne surprise.

RP:
Rating: 89
Price ($) $60
Drink Date 2008 - 2016
Issue Date29th Apr 2005
Deep plum/ruby with a nose of new saddle leather, damp earth, truffles, black cherries, and minerals, this formidably endowed, powerful, virile wine possesses loads of muscle and tannin, but I question if the requisite depth of fruit/extract is there to balance out the wine’s structure. In any event, it is a ruggedly constructed wine that should be at its best between 2008 and 2016.

Neal Martin:
Rating:90
Price ($) NA
Drink Date NA
Reviewed by Neal Martin
Issue Date 30th Nov 2013
The 2002 Trotanoy has definitely improved since our last encounter four years ago. Here it has a deep colour. The nose is well defined if conservative with graphite infused black fruit and cedar. The medium-bodied palate is structured, the tannins remaining firm in the mouth and has developed an attractive ferrous, slightly attenuated finish. Perhaps this is a little hard going, but it is drinking well now. Tasted March 2013.

VRAY CROIX DE GAY 2001

JMQ:
Chateau Vray Croix De Gay, Pomerol rouge 2001 =
Date 2003-01
Note sur 20 14.75 Note sur 100 86
Publié dans Carnet 39
Lieu de dégustation au château
Beau rouge vif et bordeaux. Brillante. Bonne intensité. Net. Discret sur un fond fruité. L'entrée en bouche est arrondie et plutôt très fruitée. Puis le vin se développe sur un corps normal et va prendre une fermeté qui brise un peu le charme de la rondeur de l'attaque. Néanmoins, le tanin reste à sa place. Il s'agit d'un type de vin à l'"ancienne" que le temps aidera à fondre une certaine rigidité. Longueur moyenne et plutôt fruitée. De garde. Pas avant 2006 et jusque 2016

RP:
Rating: 90
Price ($) $35 - 40
Drink Date 2004 - 2016
Reviewed by Robert M. Parker, Jr.
Issue Date 30th Jun 2004
Source 153, The Wine Advocate
The deep ruby/purple color is accompanied by notes of sweet toasty oak, mocha, caramel, and ripe plum and cherry fruit. The complex aromatics are followed by a seductive, lush, racy effort with plenty of elegance and finesse as well as expansive, medium to full-bodied, sweet fruit flavors. Here is an estate where the 2001 clearly outshines the 2000. Pomerol lovers should be taking note of Vray Croix de Gay, which is beginning to fashion some serious wines, not surprising since it is a beautifully located terroir on what is usually called the sweet spot of Pomerol ... the plateau. Soft and alluring, this wine is best drunk during its first 11-12 years of life.

Neal Martin:
Rating: 88
Price ($) NA
Drink Date: NA
Reviewed by Neal Martin
Issue Date 31st Jul 2011
Source 0711, Other Publications
Tasted at the Syndicat de Pomerol. The Vray Croix de Gay has a well defined savoury nose where the Cabernet Franc is dominant. The palate is medium-bodied with rounded tannins, supple savoury tinged red-berried fruit with touches of espresso and spice. Nice length on the finish. Tasted December 2010.

Mijn vrouw vond ze allebei "dode wijn".
24-01-2017, 03:13 PM
Bericht: #71
RE: Trotanoy
Citaat:RP:
Rating: 89
Price ($) $60
Drink Date 2008 - 2016
Issue Date29th Apr 2005
Deep plum/ruby with a nose of new saddle leather, damp earth, truffles, black cherries, and minerals, this formidably endowed, powerful, virile wine possesses loads of muscle and tannin, but I question if the requisite depth of fruit/extract is there to balance out the wine’s structure. In any event, it is a ruggedly constructed wine that should be at its best between 2008 and 2016.

op basis van Parkers beschrijving zou ik deze wijn toch niet kopen. Al zeker niet als er 60€ voor moet betaald worden...

Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov)
24-01-2017, 03:25 PM
Bericht: #72
RE: Trotanoy
(24-01-2017 03:13 PM)Olivier schreef:  
Citaat:RP:
Rating: 89
Price ($) $60
Drink Date 2008 - 2016
Issue Date29th Apr 2005
Deep plum/ruby with a nose of new saddle leather, damp earth, truffles, black cherries, and minerals, this formidably endowed, powerful, virile wine possesses loads of muscle and tannin, but I question if the requisite depth of fruit/extract is there to balance out the wine’s structure. In any event, it is a ruggedly constructed wine that should be at its best between 2008 and 2016.

op basis van Parkers beschrijving zou ik deze wijn toch niet kopen. Al zeker niet als er 60€ voor moet betaald worden...

Ja Parker lijkt inderdaad wvd' s ervaring redelijk goed te voorspellen... wie durft nog zeggen dat hij er niks van kent... Wink

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
25-01-2017, 05:42 PM
Bericht: #73
RE: Trotanoy
(24-01-2017 03:25 PM)vinejo schreef:  
(24-01-2017 03:13 PM)Olivier schreef:  
Citaat:RP:
Rating: 89
Price ($) $60
Drink Date 2008 - 2016
Issue Date29th Apr 2005
Deep plum/ruby with a nose of new saddle leather, damp earth, truffles, black cherries, and minerals, this formidably endowed, powerful, virile wine possesses loads of muscle and tannin, but I question if the requisite depth of fruit/extract is there to balance out the wine’s structure. In any event, it is a ruggedly constructed wine that should be at its best between 2008 and 2016.

op basis van Parkers beschrijving zou ik deze wijn toch niet kopen. Al zeker niet als er 60€ voor moet betaald worden...

Ja Parker lijkt inderdaad wvd' s ervaring redelijk goed te voorspellen... wie durft nog zeggen dat hij er niks van kent... Wink

Hij kent er in ieder geval heel veel van, zelfs al deelt hij mijn voorkeuren niet. Maar truffles, black cherries and minerals, dat klinkt mij toch goed in de oren. Jammer genoeg niks van tegen gekomen...
13-12-2018, 07:32 AM
Bericht: #74
RE: Trotanoy
Espérance de Trotanoy 2012 - Frankrijk, Pomerol
Merlot 90%, Cabernet Franc 10%

Rood fruit en een bitterheid.
Vrij stevige knaap, kwam een beetje gemaakt over.
Niet zozeer mijn ding.

De schenker heeft deze fles de dag erna nog aan een grondig onderzoek onderworpen. En het zou een verbetering geweest zijn.
Dus deze heeft nog toekomst!
14-12-2018, 03:01 PM
Bericht: #75
RE: Trotanoy
(13-12-2018 07:32 AM)gertjeuh schreef:  Espérance de Trotanoy 2012 - Frankrijk, Pomerol
Merlot 90%, Cabernet Franc 10%

Rood fruit en een bitterheid.
Vrij stevige knaap, kwam een beetje gemaakt over.
Niet zozeer mijn ding.

De schenker heeft deze fles de dag erna nog aan een grondig onderzoek onderworpen. En het zou een verbetering geweest zijn.
Dus deze heeft nog toekomst!

Zoet kantje, vol, jong, "techno-wijn" (komt geknutseld, gefabriceerd over), doet denken aan nieuwe wereld, fors, koffie

88, dus misschien +?
14-12-2018, 11:00 PM
Bericht: #76
RE: Trotanoy
(13-12-2018 07:32 AM)gertjeuh schreef:  De schenker heeft deze fles de dag erna nog aan een grondig onderzoek onderworpen. En het zou een verbetering geweest zijn.
Dus deze heeft nog toekomst!

De avond / nacht zelf nog één glas gedronken en teleurgesteld weg gezet.
De dag erna de rest (1/3 ) van de fles geproefd en man, wat een verschil.
Mooie Pomerol, niet sappig of mals, maar inderdaad meer het verfijnde werk.
Zal de overige flessen toch niet niet verkopen ... Big Grin.

Scoorde deze toch een paar punten hoger dan de avond voordien !

Mathijs

When in doubt ... drink Pomerol !
15-12-2018, 06:10 AM
Bericht: #77
RE: Trotanoy
(14-12-2018 11:00 PM)Mathijs81 schreef:  
(13-12-2018 07:32 AM)gertjeuh schreef:  De schenker heeft deze fles de dag erna nog aan een grondig onderzoek onderworpen. En het zou een verbetering geweest zijn.
Dus deze heeft nog toekomst!


Zal de overige flessen toch niet niet verkopen ... Big Grin

Dus ge gaat ze toch verkopen. Smilewoeha


Ga naar locatie: