Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
04-08-2020, 06:16 PM
Bericht: #21
RE: Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
Ik heb veel met Hollanders gestudeerd, dus maakt het allemaal wat makkelijker om te relativeren of in een andere context mee te denken Tongue

Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel)
04-08-2020, 09:02 PM
Bericht: #22
RE: Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
Ik denk te weten hoe het in de federale regeringsvorming eraan toegaat... een beetje zoals hier soms op het forum, maar dan een veelvoud erger. Benieuwd welke klaas ze daarvoor tot premier gaan bombarderen. Ik gok op een Nederbelgapplaus

Vince

"there must be a reason why some people have such unhealthy obsessions about burgundy"
05-08-2020, 07:02 PM
Bericht: #23
RE: Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
(04-08-2020 05:59 PM)Vinoco schreef:  Wat een geplaatst berichtje over Vin Jaune al niet te weeg kan brengen op een forum voor wijnliefhebbers..….Rolleyes

Bij sommigen duurt het wat langer maar uiteindelijk komt bij iedereen de ware aard naar boven zie je wel.

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het inlevingsvermogen en de vriendelijk gebrachte tips. Ze komen vast nog wel eens van pas.

Wat fijn dat ook Olivier zijn hart lucht. Als je mijn postings op het forum gezwans vindt moet je ze vooral niet lezen Olivier. Het leven is niet zo ingewikkeld. Als een onderwerp van jou mij niet interessant lijkt lees ik het ook niet. Alleen hou ik dat voor me, dat vind ik wel zo netjes.

Had ik het anders kunnen aanpakken in het restaurant? Jazeker. Maar gezien de voorgeschiedenis met deze persoon in kwestie is bewust gekozen voor de directe benadering en dat hebben we blijkbaar goed gedaan (Vandaag nog gebeld door de maitre waarin hij aangaf dat er wat ogen geopend zijn bij de verantwoordelijke voor de wijn. Mooi! Heeft iedereen er profijt van). Ik heb hem, zoals al eerder aangegeven, geen seconde respectloos behandeld en ben altijd beleefd gebleven. Om dat ook daadwerkelijk te weten had je er bij moeten zijn (dank voor de fijne reactie Bart)

2 landen die naast elkaar liggen, dezelfde taal spreken en toch zo vreselijk verschillend zijn. De Hollandse aanpak is direct. Soms te direct! Maar wij gaan liever ons op bek, staan weer op en gaan verder.
Liever spijt van iets wat je gezegd/gedaan hebt dan van iets wat je niet gezegd/gedaan hebt....
De Belgische aanpak is het tegenovergestelde. A zeggen en B bedoelen, of vooral maar niets zeggen want stel je voor dat....Dat is inderdaad een stuk veiliger, maar of je er sneller resultaat mee bereikt is te betwijfelen. Ach, zoals alles in het leven zijn er voor- en nadelen. Zolang je maar het gevoel hebt dat er bij anderen waardering is voor de moeite die je doet om hier wijn ervaringen te delen......en die waardering voel ik sinds mijn komst hier dagelijks...Wink
Dank daarvoor.

Voor een Nederlandse directe aanpak te handhaven kan je wel verbazend goed naast de kwestie van de gestelde vragen antwoorden.

Vind het ganse stuk wat je gisteren schreef trouwens daar weer een zeer mooi voorbeeld van.

Maar genoeg Ad Hominem, het is duidelijk jij lust geen vin jaune en dat is perfect OK.
En al zeker niet in combinatie met een zeetong die god weet hoe klaargemaakt werd.

Voor de rest hef ik vandaag nog eens mijn glas.
Ik weet niet eens wat erin zit.
Het is zeker oxidatief opgevoed met waarschijnlijk nog een halve druif in de fles daarmee zeg ik je proost!

https://www.instagram.com/the_taste_athlete/
05-08-2020, 07:25 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 05-08-2020 om 07:50 PM door Vinoco.)
Bericht: #24
RE: Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
(05-08-2020 07:02 PM)Smaakatleet schreef:  
(04-08-2020 05:59 PM)Vinoco schreef:  Wat een geplaatst berichtje over Vin Jaune al niet te weeg kan brengen op een forum voor wijnliefhebbers..….Rolleyes

Bij sommigen duurt het wat langer maar uiteindelijk komt bij iedereen de ware aard naar boven zie je wel.

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het inlevingsvermogen en de vriendelijk gebrachte tips. Ze komen vast nog wel eens van pas.

Wat fijn dat ook Olivier zijn hart lucht. Als je mijn postings op het forum gezwans vindt moet je ze vooral niet lezen Olivier. Het leven is niet zo ingewikkeld. Als een onderwerp van jou mij niet interessant lijkt lees ik het ook niet. Alleen hou ik dat voor me, dat vind ik wel zo netjes.

Had ik het anders kunnen aanpakken in het restaurant? Jazeker. Maar gezien de voorgeschiedenis met deze persoon in kwestie is bewust gekozen voor de directe benadering en dat hebben we blijkbaar goed gedaan (Vandaag nog gebeld door de maitre waarin hij aangaf dat er wat ogen geopend zijn bij de verantwoordelijke voor de wijn. Mooi! Heeft iedereen er profijt van). Ik heb hem, zoals al eerder aangegeven, geen seconde respectloos behandeld en ben altijd beleefd gebleven. Om dat ook daadwerkelijk te weten had je er bij moeten zijn (dank voor de fijne reactie Bart)

2 landen die naast elkaar liggen, dezelfde taal spreken en toch zo vreselijk verschillend zijn. De Hollandse aanpak is direct. Soms te direct! Maar wij gaan liever ons op bek, staan weer op en gaan verder.
Liever spijt van iets wat je gezegd/gedaan hebt dan van iets wat je niet gezegd/gedaan hebt....
De Belgische aanpak is het tegenovergestelde. A zeggen en B bedoelen, of vooral maar niets zeggen want stel je voor dat....Dat is inderdaad een stuk veiliger, maar of je er sneller resultaat mee bereikt is te betwijfelen. Ach, zoals alles in het leven zijn er voor- en nadelen. Zolang je maar het gevoel hebt dat er bij anderen waardering is voor de moeite die je doet om hier wijn ervaringen te delen......en die waardering voel ik sinds mijn komst hier dagelijks...Wink
Dank daarvoor.

Voor een Nederlandse directe aanpak te handhaven kan je wel verbazend goed naast de kwestie van de gestelde vragen antwoorden.

Vind het ganse stuk wat je gisteren schreef trouwens daar weer een zeer mooi voorbeeld van.

Maar genoeg Ad Hominem, het is duidelijk jij lust geen vin jaune en dat is perfect OK.
En al zeker niet in combinatie met een zeetong die god weet hoe klaargemaakt werd.

Voor de rest hef ik vandaag nog eens mijn glas.
Ik weet niet eens wat erin zit.
Het is zeker oxidatief opgevoed met waarschijnlijk nog een halve druif in de fles daarmee zeg ik je proost!

Als jij het niet erg vind had/heb ik niet echt meer behoefte om nog serieus in te gaan op gestelde na de reactie van diverse personen. Dat zal je vast begrijpen. Of niet, en dat is ook prima.

En laat duidelijk zijn dat ik jou en wie dan ook die daar naar zoeken heel veel oxidatieve wijnen gun. Geniet er van!

Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio
Handelaar in High-end wijnen
05-08-2020, 07:39 PM
Bericht: #25
RE: Benedic. Tissot Vin Jaune 2012
(05-08-2020 07:25 PM)Vinoco schreef:  
(05-08-2020 07:02 PM)Smaakatleet schreef:  
(04-08-2020 05:59 PM)Vinoco schreef:  Wat een geplaatst berichtje over Vin Jaune al niet te weeg kan brengen op een forum voor wijnliefhebbers..….Rolleyes

Bij sommigen duurt het wat langer maar uiteindelijk komt bij iedereen de ware aard naar boven zie je wel.

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het inlevingsvermogen en de vriendelijk gebrachte tips. Ze komen vast nog wel eens van pas.

Wat fijn dat ook Olivier zijn hart lucht. Als je mijn postings op het forum gezwans vindt moet je ze vooral niet lezen Olivier. Het leven is niet zo ingewikkeld. Als een onderwerp van jou mij niet interessant lijkt lees ik het ook niet. Alleen hou ik dat voor me, dat vind ik wel zo netjes.

Had ik het anders kunnen aanpakken in het restaurant? Jazeker. Maar gezien de voorgeschiedenis met deze persoon in kwestie is bewust gekozen voor de directe benadering en dat hebben we blijkbaar goed gedaan (Vandaag nog gebeld door de maitre waarin hij aangaf dat er wat ogen geopend zijn bij de verantwoordelijke voor de wijn. Mooi! Heeft iedereen er profijt van). Ik heb hem, zoals al eerder aangegeven, geen seconde respectloos behandeld en ben altijd beleefd gebleven. Om dat ook daadwerkelijk te weten had je er bij moeten zijn (dank voor de fijne reactie Bart)

2 landen die naast elkaar liggen, dezelfde taal spreken en toch zo vreselijk verschillend zijn. De Hollandse aanpak is direct. Soms te direct! Maar wij gaan liever ons op bek, staan weer op en gaan verder.
Liever spijt van iets wat je gezegd/gedaan hebt dan van iets wat je niet gezegd/gedaan hebt....
De Belgische aanpak is het tegenovergestelde. A zeggen en B bedoelen, of vooral maar niets zeggen want stel je voor dat....Dat is inderdaad een stuk veiliger, maar of je er sneller resultaat mee bereikt is te betwijfelen. Ach, zoals alles in het leven zijn er voor- en nadelen. Zolang je maar het gevoel hebt dat er bij anderen waardering is voor de moeite die je doet om hier wijn ervaringen te delen......en die waardering voel ik sinds mijn komst hier dagelijks...Wink
Dank daarvoor.

Voor een Nederlandse directe aanpak te handhaven kan je wel verbazend goed naast de kwestie van de gestelde vragen antwoorden.

Vind het ganse stuk wat je gisteren schreef trouwens daar weer een zeer mooi voorbeeld van.

Maar genoeg Ad Hominem, het is duidelijk jij lust geen vin jaune en dat is perfect OK.
En al zeker niet in combinatie met een zeetong die god weet hoe klaargemaakt werd.

Voor de rest hef ik vandaag nog eens mijn glas.
Ik weet niet eens wat erin zit.
Het is zeker oxidatief opgevoed met waarschijnlijk nog een halve druif in de fles daarmee zeg ik je proost!

Als jij het niet erg vind had/heb ik niet echt meer behoefte om nog serieus in te gaan op gestelde na de reacties van diverse personen. Dat zal je vast begrijpen. Of niet, en dat is ook prima.

En laat duidelijk zijn dat ik jou en wie dan ook die daar naar zoeken heel veel oxidatieve wijnen gunt. Geniet er van!

Je bent daar volledig vrij in hoor.
Geen verplichting van mijn kant uit.

Net zoals ik iedereen zijn/haar glas bordeaux of wat het ook mag wezen gun.

https://www.instagram.com/the_taste_athlete/


Ga naar locatie: