Buisson Charles Meursault
|
07-06-2020, 01:51 PM
Bericht: #31
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(07-06-2020 10:26 AM)vinejo schreef:(07-06-2020 09:10 AM)Vinoco schreef:(06-06-2020 08:26 PM)vinejo schreef: Oei, dat verwondert me... Het is iets waar je je vinger niet achter kan krijgen. Iets waar ik als nuchtere Hollander ook nooit in geloofde totdat ik de afgelopen 2 jaar 2 x een wijnavond had waarbij alle wijnen (let wel, alleen de rode) het niet deden. Allemaal en voor iedereen. 1x een Topbordeaux 1982 tasting met oa Petrus, Latour, Haut Brion, Lafite, Lafleur etc etc. 24 wijnen in totaal die het allemaal niet deden. Bij binnenkomst kwam de sommelier naar me toe en zei: "De wijnen zijn allemaal geopend maar ik vrees dat het vandaag geen goede dag is om wijn te proeven"....en gelijk had ie......De 2e keer was een Lafite versus Mouton Battle. Jaargangen 85, 85, 89, 90, 96, 00, 01, 05 en 09 blind tegen elkaar waarbij alle wijnen niets deden. Niet 1. Om zot van te worden. De volgende dag kreeg ik een bericht van het team van restaurant Zarzo (waar ik de battle hield) dat de wijnen een dag later allemaal geweldig waren...…Exact zoals de app het ook aangaf....vanaf dat moment heb ik de app maar geinstalleerd en plan ik tastings altijd op juiste dagen. Er is geen andere verklaring voor dan dit. Het zal dus wel waar zijn. Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
27-06-2020, 03:50 PM
Bericht: #32
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(06-06-2020 08:17 PM)Vince schreef: Bourgogne pinot noir, hautes coutures 2016 Gisterenavond rond 22 uur. Het wou maar niet donker worden. Ik besloot nog even van de dag te genieten en opende een flesje 2016 Hautes Coutures. Twee kleine glaasjes gedronken, beviel me zeer. Heel aantrekkelijk fruit met een klassevol snuifje hout, in de mond zacht en verleidelijk. Vandaag blijft de neus mooi, met nu een heerlijk snuifje tabak, iets wat je niet verwacht/wenst in een Bourgogne maar hier pakt het zeer goed uit. In de mond, die nog steeds behoorlijk zacht is, heb ik nu wel een (toch wel storende) bittere toets. Even de app bekeken, en tiens, tot 12 u was het ok om te proeven, vanaf dan werd het...wortel. En daar kan ik me zeker iets bij voorstellen. Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
28-06-2020, 03:04 PM
Bericht: #33
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(27-06-2020 03:50 PM)vinejo schreef:(06-06-2020 08:17 PM)Vince schreef: Bourgogne pinot noir, hautes coutures 2016 Op dag 3 (1 glas over) is dit een totaal andere wijn...Zet dit naast de wijn van dag 1 en je herkent dit totaal niet. Veel meer open neus, rood fruit, kersjes en bloemetjes, de mond is ook zeer zacht, bitterheid is weg, wel op t einde wat tannine. Bewijst dat deze wijn echt wel bewaarkracht heeft. (heel lage rendementen, 40 hl voor de ‘19 volgens Fre) Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
29-06-2020, 07:36 AM
Bericht: #34
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Mooie zachte wijn inderdaad op een worteldag. Alle wijnen waren open. Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet.
|
|||
29-06-2020, 09:49 AM
Bericht: #35
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. Puur statistisch gezien zullen er altijd dagen zijn waarop het « klopt » en andere niet he. Het is een leuk fabeltje. Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
29-06-2020, 07:33 PM
Bericht: #36
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 09:49 AM)Olivier schreef:Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. Fabeltje wil dus zeggen dat het volgens jou onzin is en niets met de agrarische kalender te maken heeft. Hoe verklaar jij het dan? Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
29-06-2020, 08:28 PM
Bericht: #37
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 07:33 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 09:49 AM)Olivier schreef:Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. Wijn is een bijzonder complex product. Geen enkele andere drank die complexer is dan wijn. Er zijn bijzonder veel zaken die kunnen bijdragen aan het feit dat een fles zich niet toont zoals je verwacht, dat moet ik jou niet uitleggen, denk ik. Leeftijd (een wijn die zich gesloten heeft), reductieve opvoeding, slechte bewaring, te koud of te warm, slecht glas, plaats in de degustatie, perceptie (één iemand die zegt dat er iets is met de wijn, kijk maar eens wat de rest zal zeggen...), niet goed geprepareerd, etc. Als de theorie van de kalender van Thun klopt, moet ze iedere keer kloppen, anders is de theorie niet juist. En we hebben gewoon al vaak gezien dat de wijnen goed waren op een root day, of slecht op een fruit day. In die gevallen hoor ik niemand zeggen « tiens, de kalender klopt niet ». Maar als een wijn tegenvalt op een root day, dan is het plots wel de kalender... Leuke folklore. Niet meer dan dat. Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
29-06-2020, 08:38 PM
Bericht: #38
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 08:28 PM)Olivier schreef:(29-06-2020 07:33 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 09:49 AM)Olivier schreef:Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. Ik heb het niet over een fles die het niet doet. Ik zal nogmaals een copy maken van hetgeen ik nu 4 keer heb meegemaakt. Als dit niet met de kalender te maken heeft dan hoor ik graag jouw theorie. En aub niet de uitspraak dat wijn een complex product is. dat is geen verklaring. Het is iets waar je je vinger niet achter kan krijgen. Iets waar ik als nuchtere Hollander ook nooit in geloofde totdat ik de afgelopen 2 jaar 2 x een wijnavond had waarbij alle wijnen (let wel, alleen de rode) het niet deden. Allemaal en voor iedereen. 1x een Topbordeaux 1982 tasting met oa Petrus, Latour, Haut Brion, Lafite, Lafleur etc etc. 24 wijnen in totaal die het allemaal niet deden. Bij binnenkomst kwam de sommelier naar me toe en zei: "De wijnen zijn allemaal geopend maar ik vrees dat het vandaag geen goede dag is om wijn te proeven"....en gelijk had ie......De 2e keer was een Lafite versus Mouton Battle. Jaargangen 85, 85, 89, 90, 96, 00, 01, 05 en 09 blind tegen elkaar waarbij alle wijnen niets deden. Niet 1. Om zot van te worden. De volgende dag kreeg ik een bericht van het team van restaurant Zarzo (waar ik de battle hield) dat de wijnen een dag later allemaal geweldig waren...…Exact zoals de app het ook aangaf....vanaf dat moment heb ik de app maar geinstalleerd en plan ik tastings altijd op juiste dagen. Buiten deze 2 voorbeelden nog 2 keer meegemaakt met de complete line-up en bij de complete groep van 12-14 tasters. Ben benieuwd. Overigens zeggen boeren die bij het zaaien gebruik maken van de kalender ook dat het niet altijd klopt en daar geen verklaring voor hebben, maar dat het in ieder geval nooit fout kan gaan op de juiste dag. Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
29-06-2020, 08:44 PM
Bericht: #39
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 08:38 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 08:28 PM)Olivier schreef:(29-06-2020 07:33 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 09:49 AM)Olivier schreef:Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. De verklaring is nochtans eenvoudig. Niks met de kalender van Thun te maken. Je had de flessen laten prepareren door anderen. Die sommelier en het team van restaurant Zarzo hebben zich de dag ervoor tegoed gedaan aan heerlijke wijnen voor het geld van 24 flessen Vin de Pays d Oc. Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
29-06-2020, 09:22 PM
Bericht: #40
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 08:44 PM)vinejo schreef:(29-06-2020 08:38 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 08:28 PM)Olivier schreef:(29-06-2020 07:33 PM)Vinoco schreef:(29-06-2020 09:49 AM)Olivier schreef:Citaat:Ik was vroeger een believer. Maar als je objectief naar de zaken kijkt, moet ik toch vaststellen dat t soms klopt en soms niet. als dat waar zou zijn dan gun ik ze dat nog ook. haha Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
29-06-2020, 10:37 PM
Bericht: #41
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Dat wijn een heel complex product is, zeg ik omdat dat de reden is waarom een fles die je ooit super vond, de volgende keer een dikke tegenvaller kan zijn. En alle factore die ik opgenoemd heb, kunnen verklaringen zijn daarvoor. Of heb je dat ooit al meegemaakt met een glas bier? Of een fles whisky? Of gelijk welke andere alcoholische drank?
Ik herinner me je verhaal, John. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat een hele line-up slecht was. En waarom is de kalender enkel geldig voor rode en niet voor witte? En nog nooit een minder presterende wijn gehad op een fruit day? Er zijn zoveel uitzonderingen op de regel dat er eigenlijk geen regel meer is. Dus ik zou eerder zeggen, leg jij maar eens uit waarom het geen onzin is. Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
29-06-2020, 10:55 PM
Bericht: #42
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(29-06-2020 10:37 PM)Olivier schreef: Dat wijn een heel complex product is, zeg ik omdat dat de reden is waarom een fles die je ooit super vond, de volgende keer een dikke tegenvaller kan zijn. En alle factore die ik opgenoemd heb, kunnen verklaringen zijn daarvoor. Of heb je dat ooit al meegemaakt met een glas bier? Of een fles whisky? Of gelijk welke andere alcoholische drank? Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
30-06-2020, 10:41 AM
Bericht: #43
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Daar verschillen we dus in van mening : als zo'n kalender klopt, moet hij altijd kloppen. Als het een individuele fles is, kan het aan andere zaken liggen, als het een hele line-up is niet? Dat is toch niet logisch, John?
Maar goed : wat kan een verklaring zijn voor een hele line-up zijn die tegenvalt? Zoals gezegd, ik heb het nog nooit meegemaakt. In jullie geval : wel één ding dat mij al direct opvalt in jouw verhaal is dat de sommelier jou vertelt dat de wijnen tegenvallen, nog vòòr dat jij ze geproefd hebt. Daarvan zou ik persoonlijk heel hard balen als zo'n sommelier mij dat vertelt. Zonder dat je het zelf beseft, ben je al bevooroordeeld. En nu ga je misschien zeggen, ik heb echt wel mijn eigen mening en ik kan wel voor mezelf proeven. Daar twijfel ik dan ook geen seconde aan. Maar ik heb het al zo vaak gezien aan een proeftafel dat één iemand twijfel uitdrukt over een wijn, en dat iedereen daarna direct intensief gaat snuffelen en slurpen, en ja! Er zou wel eens iets verkeerd kunnen zijn... De kracht van suggestie is enorm! En de menselijke psyche enorm beïnvloedbaar. Dan zal je misschien zeggen dat iedereen akkoord was dat de line-up tegenviel. Wel, groepsdynamiek is een raar beestje. Eerst gaat iedereen gaan zoeken naar iets dat tegenvalt, en ja, wie zoekt, die vindt meestal wel iets. Maar wat je ook vaak hebt, is dat mensen die niets vinden dan gaan denken, oei, ik vind hier precies niets mis mee, en alle anderen precies wel... Ik zal maar mijn mond houden. En dan praat je na de tasting eens met wat mensen en blijkt dat er nog zijn die zeggen, nee, ik vond daar eigenlijk niets mis mee. Allemaal dingen die ik al meegemaakt heb. Wil dat zeggen dat dat is wat er gebeurd is bij jullie? Geen idee, ik was er niet. Dus moeilijk om mij daarover uit te spreken. Een andere mogelijke verklaring is werkelijk brute pech. Wat is de kans dat zo iets gebeurt? Misschien één op honderd? Wel, als je zo vaak aan proeverijen deelneemt zoals jij, John, bestaat de kans gewoon dat zo iets voorvalt. Ik vergelijk het met zo'n dag waarop alles fout loopt. Je kent ze ongetwijfeld wel. Je hebt alles minutieus voorbereid, alles gedaan wat je moest doen. En toch gebeurt er dan zoiets waardoor je hele dag in het water valt. Kan gebeuren. Stel je voor dat er dan die morgen in de horoscoop in jouw krant stond : vandaag kan het wel eens fout lopen. Ga je dan geloof hechten aan horoscopen? Het is ook gebaseerd op sterren en zo Ik denk niet dat we het eens zullen worden in deze, John. Misschien moeten we de proef op de som nemen en eens een proeverij organiseren op een root day Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
30-06-2020, 10:55 AM
Bericht: #44
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(07-06-2020 09:10 AM)Vinoco schreef:(06-06-2020 08:26 PM)vinejo schreef: Oei, dat verwondert me... Trouwens, John, hier lijk jij toch eigenlijk te bevestigen wat ik zeg? Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
30-06-2020, 04:55 PM
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 30-06-2020 om 05:10 PM door Vinoco.)
Bericht: #45
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 10:55 AM)Olivier schreef:(07-06-2020 09:10 AM)Vinoco schreef:(06-06-2020 08:26 PM)vinejo schreef: Oei, dat verwondert me... Nee, over dit deel was ik van begin duidelijk. Het werkt namelijk gelukkig niet altijd. Ook boeren die gebruik maken van deze kalender weten en zeggen dat het niet altijd opgaat maar dat het andersom in ieder geval zeker altijd opgaat. Namelijk dat op een juiste dag het nooit fout gaat. Dat is bij ons met wijn tot nu toe in ieder geval ook zo. (30-06-2020 10:41 AM)Olivier schreef: Daar verschillen we dus in van mening : als zo'n kalender klopt, moet hij altijd kloppen. Als het een individuele fles is, kan het aan andere zaken liggen, als het een hele line-up is niet? Dat is toch niet logisch, John? We gaan er inderdaad niet uitkomen en dat hoeft uiteraard ook niet. Jouw verklaringen zijn geen mogelijke redenen. Toen de sommelier (1 van de beste van NL en top in de Wereld, Restaurant Treeswijkhoeve ** Remon vd Kerkhof) tegen mij zei dat het geen goede avond was om wijn te drinken heb ik dat uiteraard tegen niemand van de 15 aanwezigen gezegd. Daar kwamen ze zelf na wijn 3 of 4 wel achter. En ik zou daar ook niet mijn proefkwaliteiten door laten beinvloeden. Ondanks dat ik helemaal met jou eens ben hoe groot de invloed van de psyche is op het menselijk functioneren. Bewust en onbewust. Brute pech kan ook niet. Het kan niet zo zijn dat 25 flessen uit verschillende perfecte kelders allemaal niet goed zijn. Waarbij vele flessen uit dezelfde kisten/kelders op eerdere of latere momenten het wel deden. Ook de groepsdynamiek kan (in ieder geval in onze groep) niet een hele tasting naar beneden halen terwijl de flessen zo slecht nog niet zijn. Overigens deel ik volledig jouw mening dat de mens absoluut zich laat beïnvloeden door zijn directe omgeving. Het is een bekend fenomeen. Heb het al over de hele wereld gelezen. ook al diverse malen wijnboeren bezocht waarbij de wijnboer zegt dat de wijnen niet zo goed proeven als een dag ervoor of over 2 dagen omdat het moment niet goed is. Aangezien ik altijd graag ergens een verklaring voor zoek en er niets voor kon vinden ben ik uiteindelijk gezwicht voor de app. Ik weet het anders ook niet. En simpel roepen dat het onzin is terwijl ik er 0,0 verklaring voor heb past niet bij mij (overigens geen enkel verwijt naar jou). Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro..... Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
30-06-2020, 06:17 PM
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 30-06-2020 om 06:17 PM door wvd.)
Bericht: #46
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 04:55 PM)Vinoco schreef:(30-06-2020 10:55 AM)Olivier schreef:(07-06-2020 09:10 AM)Vinoco schreef:(06-06-2020 08:26 PM)vinejo schreef: Oei, dat verwondert me... Ik gebruik de app niet, maar ben het helemaal met jullie eens dat bepaalde wijnen (en soms allemaal) op sommige dagen gewoon niet aanslaan. Wat de oorzaak is, misschien komt de wetenschap daar ooit nog eens achter, maar nu aanvaard ik het gewoon, zij het met lichte tegenzin. Zondag nog een Es Chezots 2015 open gedaan die weliswaar OK was, maar verre van het niveau waarop ik die 2 jaar geleden proefde. Dat van die tasting op een "root" dag moeten we zeker eens samen doen. Mag zelfs met topwijnen van 20 of zelfs 30 EUR. WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië) |
|||
30-06-2020, 06:17 PM
Bericht: #47
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Citaat: Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro.....huhuh Daar kan ik wel zorgen Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
30-06-2020, 08:21 PM
Bericht: #48
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 06:17 PM)Olivier schreef:Citaat: Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro.....huhuh Zondag 26 juli? Is dat wat? Een man of 8 van hier en iedereen neemt blind een witte en een rode mee? Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
30-06-2020, 10:25 PM
Bericht: #49
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 08:21 PM)Vinoco schreef:(30-06-2020 06:17 PM)Olivier schreef:Citaat: Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro.....huhuh Voor mij kan dat! Leuk idee. Trying to define wine at one particular moment is like photographing the sky and assuming it will always look like that picture. (Eric Asimov) |
|||
30-06-2020, 11:15 PM
Bericht: #50
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 10:25 PM)Olivier schreef:(30-06-2020 08:21 PM)Vinoco schreef:(30-06-2020 06:17 PM)Olivier schreef:Citaat: Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro.....huhuh In het slechtste geval zijn we met 2 Jo? Wie nog? Locatie nader te bepalen. Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
30-06-2020, 11:54 PM
Bericht: #51
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 11:15 PM)Vinoco schreef:(30-06-2020 10:25 PM)Olivier schreef:(30-06-2020 08:21 PM)Vinoco schreef:(30-06-2020 06:17 PM)Olivier schreef:Citaat: Ik vind het prima om een tasting te organiseren op een rootdag maar dan graag flessen van 10 euro.....huhuh Bij goed weer zie ik dat zeker zitten, in de namiddag, buiten dan. Binnen zit ik nog niet graag in de buurt van de spuwende medemens ;-) Zeven deelnemers lijkt me ideaal. Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
01-07-2020, 07:10 AM
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 01-07-2020 om 07:11 AM door Fre.)
Bericht: #52
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Lijkt me leuk. I’m in.
|
|||
01-07-2020, 07:37 AM
Bericht: #53
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Interesse! Ik bied me met graagte aan als vrijwilliger.
It's not a hangover, it's wine flu |
|||
01-07-2020, 07:42 AM
Bericht: #54
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(01-07-2020 07:37 AM)Baldrick schreef: Interesse! Ik bied me met graagte aan als vrijwilliger. Baldrick, Jo, Fre, Olivier, Vinoco. Nog 2 te gaan. In de namiddag buiten met 7 man is prima. Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
01-07-2020, 09:50 AM
Bericht: #55
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Ik kan dan jammer genoeg niet. Maar weten de anderen wel dat Vinoco dit in Groningen organiseert
Vince "there must be a reason why some people have such unhealthy obsessions about burgundy" |
|||
01-07-2020, 10:40 AM
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 01-07-2020 om 10:42 AM door wvd.)
Bericht: #56
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(30-06-2020 11:54 PM)vinejo schreef: Binnen zit ik nog niet graag in de buurt van de spuwende medemens ;-) Geen probleem, we dragen dan wel een mondmasker.... Als ik dan nog in het binnenland ben wil ik ook wel 2 flesjes meebrengen. WVD (Wijnhandel Leuvin, gespecialiseerd in het betere werk uit Frankrijk en Italië) |
|||
01-07-2020, 11:10 AM
Bericht: #57
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Was er graag bij geweest, maar ben wellicht nog in Frankrijk op dat moment.
|
|||
02-07-2020, 01:41 PM
Bericht: #58
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
(01-07-2020 07:42 AM)Vinoco schreef:(01-07-2020 07:37 AM)Baldrick schreef: Interesse! Ik bied me met graagte aan als vrijwilliger. Baldrick, Jo, Fre, Olivier, Werner en Vinoco. Lijkt me een kleurrijk onderdanig gezelschap nog plaats voor 1 persoon al is 6 ook prima wat mij betreft. Iemand een voorstel voor locatie? ik weet niet wie waar woont en wie de ruimte heeft buiten. Het kan evt bij mij in Putte (300 meter over de grens bij Putte Kapellen), maar kan me voorstellen dat er een veel centralere plaats is. Voor mij is alles prima. Heb er zin in! Iedere Steak onder 500 gram is Carpaccio Handelaar in High-end wijnen |
|||
02-07-2020, 02:27 PM
Bericht: #59
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Ik ben ook wel geïnteresseerd, maar ben nog niet zeker of de datum past.
We zijn nog een tripje aan het plannen in die periode. Waarschijnlijk zal ik er de komende week een beter zicht op hebben... |
|||
02-07-2020, 03:13 PM
Bericht: #60
|
|||
|
|||
RE: Buisson Charles Meursault
Ik kan normaal ook wel. Bij mij altijd welkom. Plaats genoeg en met veel graagte in Wetteren...
Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel) |
|||
|