Amandeltaart met kersen
|
13-11-2016, 01:20 PM
Bericht: #1
|
|||
|
|||
Amandeltaart met kersen
Beetje laat maar ik begin pas nu te twijfelen..
Had een Oloroso sherry klaar gezet maar mss is een rode Mas Amiel geschikter..? Of zelfs gewoon een witte zoete..? Staat pas gepland voor rond een uur of zeven dus wie toevallig nog even op t forum komt, om even mee te denken ;-) Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
13-11-2016, 02:26 PM
Bericht: #2
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
Recioto della Valpolicella. Anders toch voor een jonge Ruby Porto?
|
|||
13-11-2016, 03:58 PM
Bericht: #3
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
Volgens Fiona Beckett: een goede Kriek erbij serveren.
Daar kan ik me wel iets bij voorstellen, eigenlijk. Het frisse van het bier met dat beetje zoet, en de match kriek/kersen. |
|||
13-11-2016, 05:04 PM
Bericht: #4
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
Anders een "oldskool" doen en een koffieke erbij ?
When in doubt ... drink Pomerol ! |
|||
13-11-2016, 06:02 PM
Bericht: #5
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
(13-11-2016 01:20 PM)vinejo schreef: Beetje laat maar ik begin pas nu te twijfelen.. Zomaar enkele losse gedachten: muscat de beaumes-de-venise coteaux du layon of Bonnezeaux Alsace Gewurtztraminer (eventueel VT) Vin de paille Maury |
|||
13-11-2016, 06:23 PM
Bericht: #6
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
Belegen rosé-champagne?
Vineuze groeten, Bert (Genetisch gelinkt aan wijnimport HOPEwines Duffel) |
|||
13-11-2016, 06:46 PM
Bericht: #7
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen | |||
13-11-2016, 11:50 PM
Bericht: #8
|
|||
|
|||
RE: Amandeltaart met kersen
telijk dank voor alle tips!!
Het werd uiteindelijk een simpele Sauternes, de Chateau Dodin 1990, ging perfect. Maar had graag geweten hoe die andere combo s waren geweest...is voor een volgende keer... ! Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans) |
|||
|