Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Waltzing Tannine
27-08-2012, 02:01 PM
Bericht: #21
RE: Waltzing Tannine
Waltzing Tannine 25 augustus 2012

Ik noteer hier wat ik noteerde daar.

We begonnen met een perencider, verfrissend en lekker!

WIT

1/ Weingut Knab weissburgunder 2009
Wit fruit (appel), mineraal, zacht in de mond, bitterje in de afdronk. We dachten aan pinot blanc uit de Elzas ;-) 85

2/ Alexander Laible Riesling alte reben 2009
Zeer aromatisch. Petrol! Ook wel bloemetjes en natte steen. Sappig en vol in de mond. 88

3/ Eva Clüsserath Risling Steinreich 2008
Heel mooie mineralige neus met exotich fruit (ananas). Leek jonger dan de vorige. Niet poerdroog precies. 88

4/ Shelter Winery 2006
Heel mooie, intense neus. gerookt, aardbei, PUTJE! In de mond beseffen we direct dat dit geen Bourgogne is maar dat we in Duitsland blijven. Zacht en complex mondgevoel, enkel op het einde een licht alocholopstootje. Top, een dik verdiende 92 !

t Is wel duidelijk dat onze gastheer Franklin op deze bijeenkomst aanwezig was geweest..:

http://wijnliefhebbers.skynetblogs.be/ar...elter.html


De rest vd rode zijn voor straks

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
27-08-2012, 10:01 PM
Bericht: #22
RE: Waltzing Tannine
(27-08-2012 02:01 PM)vinejo schreef:  Waltzing Tannine 25 augustus 2012

Ik noteer hier wat ik noteerde daar.

We begonnen met een perencider, verfrissend en lekker!

WIT

1/ Weingut Knab weissburgunder 2009
Wit fruit (appel), mineraal, zacht in de mond, bitterje in de afdronk. We dachten aan pinot blanc uit de Elzas ;-) 85

2/ Alexander Laible Riesling alte reben 2009
Zeer aromatisch. Petrol! Ook wel bloemetjes en natte steen. Sappig en vol in de mond. 88

3/ Eva Clüsserath Risling Steinreich 2008
Heel mooie mineralige neus met exotich fruit (ananas). Leek jonger dan de vorige. Niet poerdroog precies. 88

4/ Shelter Winery 2006
Heel mooie, intense neus. gerookt, aardbei, PUTJE! In de mond beseffen we direct dat dit geen Bourgogne is maar dat we in Duitsland blijven. Zacht en complex mondgevoel, enkel op het einde een licht alocholopstootje. Top, een dik verdiende 92 !

t Is wel duidelijk dat onze gastheer Franklin op deze bijeenkomst aanwezig was geweest..:

http://wijnliefhebbers.skynetblogs.be/ar...elter.html

De roodjes:
Domaine Suffrène, Bandol 2007
Alweer blind niet als Bandol herkend (niemand van de zes blindproevers trouwens, nochtans allen redelijk beslagen in Bandolzuiperij Cool )
Eerst dachten we aan Cahors, later besloten we dat we in de Rhone of Roussillon zaten. Enfin, de wijn was er niet minder goed om. Subtiele neus, rozijntjes, honing (!), kruiden. In de mond veel materie en al redelijk drinkbaar, t is te zeggen niet hard of gesloten - zeker geen doordrinker maar maar voldoende soepel om nu al van te genieten. 89

Domaine de La Laidière Bandol 2006
Vuil neuske, animaal, Nissangarage, blauwe bes na opschudden. In de mond zacht en nogal soepel, te soepel naar onze smaak en al zeker geen Bandol volgens allen. Wel dus Cool Ontgoochelend (en nu weet ik waarom ik dit domein niet in huis heb) 84

Chateau Gaussen, Bandol 2007
Wow, dit is heavy stuff. Niet heavy de de zin van zware wijn, nee, gewoon heel veel materie. Compacter dan de Suffrène maar de geduldige proever (= degene die de wijn niet onmiddellijk inslikt of richting spuwbak verwijst) wordt beloond met een boeiend en complex sap. Peper en leder in de neus, na wat zoeken vind je ook het zwarte fruit dat zeker niet overrijp is. Weer mooi op tijd geplukt, Jempi. Fijnkorrelige tannines, schitterend gemaakt en on the run voor de volgende twintig jaar. 91

Domaine Lafran Veyrolles Bandol 2006

Blauwe bessen in de neus, voor de rest wat gelijkaardig met Gaussen maar in de mond iets stugger, zeer droogtrekkend nog op t eind. Ik dronk deze wijn een half jaar terug en toen presteerde hij iets beter. Leek iets minder materie te hebben maar heeft toch meer tijd nodig om 100% genietbaar te worden 90+

Domeine du Gros Noré Bandol 2007
Pure rijpe bosbessen, daarna gedroogd fruit, grafiet. In de mond heerlijk, het fruit speelt een spel met de tannines die perfect geïntegreerd zijn - deze wijn was wel als enige gekarafeerd (Franklin heeft nog steeds zijn lesje niet geleerd...). De winnaar van deze mini-Bandolcontest, bravo monsieur le boxeur.. 92!

Wiengut Geil Huxelrebe Trockenbeerenauslese 2008
Cavaillon, rozijntjes, mango, caramel, rabarber,... Een hemels en uitgebreid geurenpalet. In de mond stroperig en dik, om op te bijten, sommigen vonden iets te veel suiker in de mond, ik vond dit niet onevenwichtig. Meer over de smaak kan ik niet zeggen want zoals zoveel bij lange degustaties had ik op t eind nog enkel mijn reukvermogen (smaak valt plots weg, heel vervelend Huh - combinatie vermoeidheid en droge lucht waarschijnlijk..) 92+ (voor de liefhebbers)

De kwootjes

F zet zijn leesbril op. "Als ge hem weer afzet is ' t een lasbril" stelt Gerten

"Ik heb honing in de neus" zegt St Canarus.
"Ik had ook al iets gezien maar 'k dacht dat t snot was" reageerde een medeproever.

Na het proeven van de Huxelrebe riep Brunello uit:
"SIEG GEIL !"
Smile

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
28-08-2012, 12:00 AM
Bericht: #23
RE: Waltzing Tannine
Mooi in thema geproefd, blijkbaar; Eerst Duitsland, nadien Bandol. Ziet er een zeer leerrijke proeverij uit, op die manier.

"The poor man, the budget drinker, is forced to make choices and sacrifices that can only sharpen his discrimination and his appreciation of competing pleasures. Starting at the top, one will miss the climb." Jay McInerney, auteur van Bright Lights, Big City
28-08-2012, 10:22 PM
Bericht: #24
RE: Waltzing Tannine
(28-08-2012 12:00 AM)carl schreef:  Mooi in thema geproefd, blijkbaar; Eerst Duitsland, nadien Bandol. Ziet er een zeer leerrijke proeverij uit, op die manier.

Thema proeverijen, ik ben er ook voor zu, vraagt wel wat ondernemingstalent,...Ik herinner mij de Jura proeverij, was echt leuk, een blinde ad random blijft natuurlijk een uitdaging en ook zeer leerrijk...

Buvez du vin et vivez joyeux !
28-08-2012, 11:12 PM
Bericht: #25
RE: Waltzing Tannine
(28-08-2012 10:22 PM)doc schreef:  
(28-08-2012 12:00 AM)carl schreef:  Mooi in thema geproefd, blijkbaar; Eerst Duitsland, nadien Bandol. Ziet er een zeer leerrijke proeverij uit, op die manier.

Thema proeverijen, ik ben er ook voor zu, vraagt wel wat ondernemingstalent,...Ik herinner mij de Jura proeverij, was echt leuk, een blinde ad random blijft natuurlijk een uitdaging en ook zeer leerrijk...

Beide soorten proeverij hebben hun voordelen. Een combinatie van beide (deel gestructureerd en deel vrij) is anders ook wel leuk. Ik denk hierbij aan de C9dP 2001-proeverij tijdens de laatste Leuven-Brussel die voor de rest vrij werd ingevuld. Was een top-avond. Slurp

"The poor man, the budget drinker, is forced to make choices and sacrifices that can only sharpen his discrimination and his appreciation of competing pleasures. Starting at the top, one will miss the climb." Jay McInerney, auteur van Bright Lights, Big City
28-08-2012, 11:16 PM
Bericht: #26
RE: Waltzing Tannine
Voor alle duidelijkheid: Het thema was niet bekend.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
29-08-2012, 01:51 PM
Bericht: #27
RE: Waltzing Tannine
(27-08-2012 10:01 PM)vinejo schreef:  
(27-08-2012 02:01 PM)vinejo schreef:  Waltzing Tannine 25 augustus 2012

Ik noteer hier wat ik noteerde daar.

We begonnen met een perencider, verfrissend en lekker!

WIT

1/ Weingut Knab weissburgunder 2009
Wit fruit (appel), mineraal, zacht in de mond, bitterje in de afdronk. We dachten aan pinot blanc uit de Elzas ;-) 85

2/ Alexander Laible Riesling alte reben 2009
Zeer aromatisch. Petrol! Ook wel bloemetjes en natte steen. Sappig en vol in de mond. 88

3/ Eva Clüsserath Risling Steinreich 2008
Heel mooie mineralige neus met exotich fruit (ananas). Leek jonger dan de vorige. Niet poerdroog precies. 88

4/ Shelter Winery 2006
Heel mooie, intense neus. gerookt, aardbei, PUTJE! In de mond beseffen we direct dat dit geen Bourgogne is maar dat we in Duitsland blijven. Zacht en complex mondgevoel, enkel op het einde een licht alocholopstootje. Top, een dik verdiende 92 !

t Is wel duidelijk dat onze gastheer Franklin op deze bijeenkomst aanwezig was geweest..:

http://wijnliefhebbers.skynetblogs.be/ar...elter.html

De roodjes:
Domaine Suffrène, Bandol 2007
Alweer blind niet als Bandol herkend (niemand van de zes blindproevers trouwens, nochtans allen redelijk beslagen in Bandolzuiperij Cool )
Eerst dachten we aan Cahors, later besloten we dat we in de Rhone of Roussillon zaten. Enfin, de wijn was er niet minder goed om. Subtiele neus, rozijntjes, honing (!), kruiden. In de mond veel materie en al redelijk drinkbaar, t is te zeggen niet hard of gesloten - zeker geen doordrinker maar maar voldoende soepel om nu al van te genieten. 89

Domaine de La Laidière Bandol 2006
Vuil neuske, animaal, Nissangarage, blauwe bes na opschudden. In de mond zacht en nogal soepel, te soepel naar onze smaak en al zeker geen Bandol volgens allen. Wel dus Cool Ontgoochelend (en nu weet ik waarom ik dit domein niet in huis heb) 84

Chateau Gaussen, Bandol 2007
Wow, dit is heavy stuff. Niet heavy de de zin van zware wijn, nee, gewoon heel veel materie. Compacter dan de Suffrène maar de geduldige proever (= degene die de wijn niet onmiddellijk inslikt of richting spuwbak verwijst) wordt beloond met een boeiend en complex sap. Peper en leder in de neus, na wat zoeken vind je ook het zwarte fruit dat zeker niet overrijp is. Weer mooi op tijd geplukt, Jempi. Fijnkorrelige tannines, schitterend gemaakt en on the run voor de volgende twintig jaar. 91

Domaine Lafran Veyrolles Bandol 2006

Blauwe bessen in de neus, voor de rest wat gelijkaardig met Gaussen maar in de mond iets stugger, zeer droogtrekkend nog op t eind. Ik dronk deze wijn een half jaar terug en toen presteerde hij iets beter. Leek iets minder materie te hebben maar heeft toch meer tijd nodig om 100% genietbaar te worden 90+

Domeine du Gros Noré Bandol 2007
Pure rijpe bosbessen, daarna gedroogd fruit, grafiet. In de mond heerlijk, het fruit speelt een spel met de tannines die perfect geïntegreerd zijn - deze wijn was wel als enige gekarafeerd (Franklin heeft nog steeds zijn lesje niet geleerd...). De winnaar van deze mini-Bandolcontest, bravo monsieur le boxeur.. 92!

Wiengut Geil Huxelrebe Trockenbeerenauslese 2008
Cavaillon, rozijntjes, mango, caramel, rabarber,... Een hemels en uitgebreid geurenpalet. In de mond stroperig en dik, om op te bijten, sommigen vonden iets te veel suiker in de mond, ik vond dit niet onevenwichtig. Meer over de smaak kan ik niet zeggen want zoals zoveel bij lange degustaties had ik op t eind nog enkel mijn reukvermogen (smaak valt plots weg, heel vervelend Huh - combinatie vermoeidheid en droge lucht waarschijnlijk..) 92+ (voor de liefhebbers)

De kwootjes

F zet zijn leesbril op. "Als ge hem weer afzet is ' t een lasbril" stelt Gerten

"Ik heb honing in de neus" zegt St Canarus.
"Ik had ook al iets gezien maar 'k dacht dat t snot was" reageerde een medeproever.

Na het proeven van de Huxelrebe riep Brunello uit:
"SIEG GEIL !"
Smile

Ik kreeg een mail van de gastheer:

Alle wijnen, op de zoete na waren gekarafeerd.
Bij het schenken van De Domein du Gros Noré Bandol stelde ik vast dat deze bij het openen als enige volledig ontsloten , weelderig en evenwichtig rook zodat ik besloot deze niet te verluchten
Bij het uitschenken bleek echter dat dit toch nodig was en dat heb ik dan ook gedaan


Noot: De rode wijnen waren dus uitgegoten in een karaf en terug in de fles geschonken. De enige die uiteindelijk terug in de karaf kwam(toch een uurtje vooraleer gedronken) was de Gros Noré.
De witte wijnen werden à la St Canarus gekarafeerd, dwz in een waterfles overgegoten en van daaruit geschonken.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
30-08-2012, 09:03 PM
Bericht: #28
RE: Waltzing Tannine
Ola, gelukkig waren het maar 10 flessen die dit precies werk moesten doorstaan:-)
Canarus, das toch nen dag werk?

Wine is sunlight , held together by water !
30-10-2012, 12:50 PM
Bericht: #29
RE: Waltzing Tannine
Waltzing Tannine 27 oktober - bij Petrus67

Ch; Puygueraud 2004: foutief, kurkachtig
Ch.Puygueraud 2002: Ook hier een rare neus (aards, petrol) maar wel zeer zacht in de mond. Toch ontgoochelend. 81
Puygueraud Cuvée George 2007: 50 % malbec. Zéér mooie wijn. 90
Cap de Faugères 2001: Fijn en complex, perfect op dronk, bravo. 91
Chateau Faugères St Em. 2003: Leek wel een Ch9, zeer warm, lekker maar mist toch wat fraicheur. 88
Ch. Lafon Rochet 2002: Zeer klassiek, typische Médoc, eerder saai 86
Ch Branaire Ducru 2001: Lichte kurk, ook in de mond niet zuiver, mist complexiteit. 84
Ch Lagrange 2001: Topper van de avond, finesse en complexiteit. 93
Domaine Suffrène 2007: Zeer mooie neus, evenwichtige mond, wat alcoholische afdronk 89
Domaine Suffrène 1999: Leder, kruiden. Perfect geouderd, 89

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
30-10-2012, 01:52 PM
Bericht: #30
RE: Waltzing Tannine
(30-10-2012 12:50 PM)vinejo schreef:  Waltzing Tannine 27 oktober - bij Petrus67

Ch; Puygueraud 2004: foutief, kurkachtig
Ch.Puygueraud 2002: Ook hier een rare neus (aards, petrol) maar wel zeer zacht in de mond. Toch ontgoochelend. 81
Puygueraud Cuvée George 2007: 50 % malbec. Zéér mooie wijn. 90
Cap de Faugères 2001: Fijn en complex, perfect op dronk, bravo. 91
Chateau Faugères St Em. 2003: Leek wel een Ch9, zeer warm, lekker maar mist toch wat fraicheur. 88
Ch. Lafon Rochet 2002: Zeer klassiek, typische Médoc, eerder saai 86
Ch Branaire Ducru 2001: Lichte kurk, ook in de mond niet zuiver, mist complexiteit. 84
Ch Lagrange 2001: Topper van de avond, finesse en complexiteit. 93
Domaine Suffrène 2007: Zeer mooie neus, evenwichtige mond, wat alcoholische afdronk 89
Domaine Suffrène 1999: Leder, kruiden. Perfect geouderd, 89

Leuk wijnen en dito avondje waarschijnlijk! En tegelijk ook een beetje een frustrerende avond waarschiinlijk; 3 op de 10 flessen (licht) gekurkt watte

"If it's red, French, costs too much, and tastes like the water that's left in the vase after the flowers have died and rotted, it's probably Burgundy."
-Jay McInerney, "Bacchus & Me" => To be clear, just like the quote :-)
30-10-2012, 04:44 PM
Bericht: #31
RE: Waltzing Tannine
(30-10-2012 01:52 PM)nco schreef:  3 op de 10 flessen (licht) gekurkt watte

Idd, en de gastheer had er zelfs nog een andere opengetrokken (uiteindelijk vergeten vragen welke het was) die totaal gekurkt was..

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
30-10-2012, 04:58 PM
Bericht: #32
RE: Waltzing Tannine
(30-10-2012 04:44 PM)vinejo schreef:  
(30-10-2012 01:52 PM)nco schreef:  3 op de 10 flessen (licht) gekurkt watte

Idd, en de gastheer had er zelfs nog een andere opengetrokken (uiteindelijk vergeten vragen welke het was) die totaal gekurkt was..

Dit lijkt toch wel expres gedaan. Blijkbaar had de gastheer al zijn gekurkte flessen van de laatste maanden bijgehouden om jullie te verrassen Wink

"The poor man, the budget drinker, is forced to make choices and sacrifices that can only sharpen his discrimination and his appreciation of competing pleasures. Starting at the top, one will miss the climb." Jay McInerney, auteur van Bright Lights, Big City
31-10-2012, 12:59 AM
Bericht: #33
RE: Waltzing Tannine
(30-10-2012 04:58 PM)carl schreef:  Dit lijkt toch wel expres gedaan. Blijkbaar had de gastheer al zijn gekurkte flessen van de laatste maanden bijgehouden om jullie te verrassen Wink

t Ging vooral om iets oudere flessen. Ik moet zeggen dat ik de laatste 2-3 maanden zelf amper kurk gehad heb (geen enkel eigenlijk), nochtans makkelijk 100 flessen opengetrokken - heb toch de indruk dat het echt begint te verbeteren, allesbehalve de 4-5% waarvan men vroeger sprak.

Als men alles en iedereen spaart en beschermt, heeft men volstrekt niks te zeggen (Marc Mijlemans)
31-10-2012, 01:55 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 31-10-2012 om 01:56 AM door don quichotte.)
Bericht: #34
RE: Waltzing Tannine
(31-10-2012 12:59 AM)vinejo schreef:  ...........t Ging vooral om iets oudere flessen. Ik moet zeggen dat ik de laatste 2-3 maanden zelf amper kurk gehad heb (geen enkel eigenlijk), nochtans makkelijk 100 flessen opengetrokken - heb toch de indruk dat het echt begint te verbeteren, allesbehalve de 4-5% waarvan men vroeger sprak.

@ jo,

Ik heb de indruk dat het kurk probleem in mijn assortiment is toegenomen maar dat dit nog ruim onder de 4-5% ligt. ( sommige bronnen spreken zelf van 1% tot 15%. )

Mogelijke oorzaken die dit negatief aspect in de hand werken zijn;
1-Kwaliteit van de kurken is drastisch verminderd.
2- Gehalte aan haarmiddelen in de wijn is de laatste jaren afgenomen. Producten die ook een remmende werking hebben op bacterievorming of schimmelvorming.

Langs den andere kant zou een verbetering van hygiëne in het vinificatie proces een positieve invloed moeten hebben.

There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard.
Mark Twain (1835-1910)
31-10-2012, 09:54 AM
Bericht: #35
RE: Waltzing Tannine
(31-10-2012 01:55 AM)don quichotte schreef:  
(31-10-2012 12:59 AM)vinejo schreef:  ...........t Ging vooral om iets oudere flessen. Ik moet zeggen dat ik de laatste 2-3 maanden zelf amper kurk gehad heb (geen enkel eigenlijk), nochtans makkelijk 100 flessen opengetrokken - heb toch de indruk dat het echt begint te verbeteren, allesbehalve de 4-5% waarvan men vroeger sprak.

@ jo,

Ik heb de indruk dat het kurk probleem in mijn assortiment is toegenomen maar dat dit nog ruim onder de 4-5% ligt. ( sommige bronnen spreken zelf van 1% tot 15%. )

Mogelijke oorzaken die dit negatief aspect in de hand werken zijn;
1-Kwaliteit van de kurken is drastisch verminderd.
2- Gehalte aan haarmiddelen in de wijn is de laatste jaren afgenomen. Producten die ook een remmende werking hebben op bacterievorming of schimmelvorming.

Langs den andere kant zou een verbetering van hygiëne in het vinificatie proces een positieve invloed moeten hebben.

@ don : Wat bedoel je eigenlijk met haarmiddelen?

"The poor man, the budget drinker, is forced to make choices and sacrifices that can only sharpen his discrimination and his appreciation of competing pleasures. Starting at the top, one will miss the climb." Jay McInerney, auteur van Bright Lights, Big City
31-10-2012, 11:30 AM
Bericht: #36
RE: Waltzing Tannine
Tja, gekurkte wijn, leuk is dat niet he. Gisteren stonden we aan het kerkje van Presqu'île de Champaubert (Lac du Der) te kijken naar de kraanvogels en te wachten op een zeearend. Baguette, jambon persillé, terrine à l'échalotte om de innerlijke mens te versterken en daar kwam een glas Nuits-Saint-Georges (aux Saint-Julien) '01 van Daniel Bocquenet bij. Pfff gekurkt. We hadden het flesje net op temperatuur gebracht (buiten was het +- 5 graden en de wijn had de nacht in de auto doorgebracht. Fles was in eerste instantie ijskoud.): tussen de benen van Vincent. Gelukkig hadden we onze voorraad mee, maar die 2e fles was niet op temperatuur en dat is een zonde.

"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry)
31-10-2012, 11:44 AM
Bericht: #37
RE: Waltzing Tannine
(31-10-2012 11:30 AM)Matten schreef:  Gisteren stonden we aan het kerkje van Presqu'île de Champaubert (Lac du Der) te kijken naar de kraanvogels en te wachten op een zeearend.

Mooi plekje daar aan dat kerkje eh!

"If it's red, French, costs too much, and tastes like the water that's left in the vase after the flowers have died and rotted, it's probably Burgundy."
-Jay McInerney, "Bacchus & Me" => To be clear, just like the quote :-)
31-10-2012, 12:06 PM
Bericht: #38
RE: Waltzing Tannine
Maar allez, jij kent dat!!watte Wacht eens, ook vogelliefhebber zoals Venne en Kris? Vandaag berichtje op facebook via de facebookgroep van Lac du Der: "Le premier Pygargue à queue blanche ( Haliaeetus albicilla ) est arrivé". Gisteren dus, maar we hebben hem niet gespot.

"There is a reason why people have unhealthy obsessions with Burgundy (...)." (Clark Z. Terry)
31-10-2012, 01:48 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 31-10-2012 om 01:48 PM door nco.)
Bericht: #39
RE: Waltzing Tannine
Nee, toch geen vogelliefhebber (allez, toch nie in die zin Wink )

Ik heb daar 6 jaar geleden in die buurt een weekje met de tent gestaan en hebben toen het meer en dat kerkje bezocht. Zeer idyllisch plekje vond ik toen, en idd veel vogels!

Voor de geïnteresseerden, kijk hier maar eens

"If it's red, French, costs too much, and tastes like the water that's left in the vase after the flowers have died and rotted, it's probably Burgundy."
-Jay McInerney, "Bacchus & Me" => To be clear, just like the quote :-)
31-10-2012, 03:13 PM
Bericht: #40
RE: Waltzing Tannine
(31-10-2012 09:54 AM)carl schreef:  ........
..........
@ don : Wat bedoel je eigenlijk met haarmiddelen?

Sorry; moest bewaarmiddelen zijn.
Misschien door de taalcorrector gekomen.Blush

There are no standards of taste in wine... Each man's own taste is the standard, and a majority vote cannot decide for him or in any slightest degree affect the supremacy of his own standard.
Mark Twain (1835-1910)


Ga naar locatie: